ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Πλέει... όχι για την ΑΕΛ

* Σήμερα συνέντευξη Τύπου του Σούλη Παπαδόπουλου * Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας της λαρισινής ομάδας

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2015 12:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:41

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ τη χθεσινή μέρα ασχολήθηκε με το θέμα της αλλαγής προπονητή (ο Σούλης Παπαδόπουλος αντί του Παναγιώτη Τζαναβάρα) καθώς υπήρχε αγωνιστική απραξία (είχε ρεπό) ενώ το μυαλό των διοικητικών ήταν στο αποτέλεσμα του αγώνα Τυρνάβου-Ολυμπιακού Βόλου που τελείωσε 0-0.

Από δω και πέρα στα πέντε τελευταία παιχνίδια η ΑΕΛ βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» για τη συμμετοχή στα πλέι οφ που οδηγούν στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα αλλά χρειάζεται πέντε νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που θα δώσει μέχρι τέλος της περιόδου(και ίσως να μην φθάσουν...).

Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής θεωρείται σίγουρα πρώτος (και με διαφορά), η Λαμία αν της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας μπλέκει, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου κρατάει την τύχη στα... πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Το πρόγραμμα θεωρητικά είναι εύκολο για τους Βολιώτες και πιο δύσκολο για τη Λαμία και την ΑΕΛ.

Τα πάντα θα κριθούν στην Καρδίτσα όπου αγωνίζονται τόσο η ΑΕΛ όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου. Επίσης η ΑΕΛ θα πρέπει να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή.

Γενικά τα προγνωστικά δείχνουν για την ΑΕΛ την τέταρτη θέση και δεν θα έχει συμμετοχή ούτε σε πλέι οφ αλλά ούτε σε πλέι άουτ (αυτό σημαίνει πέντε μήνες αγωνιστική απραξία).

Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια των διεκδικητών της δεύτερης αλλά και τρίτης θέσης που οδηγούν στα πλέι οφ:

*Τα επόμενα ματς της Λαμίας (41 ή 38 βαθμοί): 22η Τύρναβος (εκτός), 23η Ηρακλής (εντός), 24η Αιγινιακός (εκτός), 25η Απόλλων Καλαμαριάς (εντός),26η Ρεπό

*Τα επόμενα ματς του Ολυμπιακού Βόλου (36 βαθμοί): 22η Αιγινιακός (εντός), 23η Ρεπό, 24η Φωκικός (εντός), 25η Εθνικός Σερρών (εκτός), 26η Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός)

*Τα επόμενα ματς της Ζακύνθου (34 βαθμοί): 22η Ηρακλής (εντός), 23η Απόλλων Καλαμαριάς (εκτός), 24η Αγροτικός Αστέρας (εντός), 25η ΑΕΛ (εκτός), 26η Πιερικός (εντός)

*Τα επόμενα ματς της ΑΕΛ (33 βαθμοί): 22η Φωκικός (εκτός), 23η Εθνικός Σερρών (εντός), 24η Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός), 25η Ζάκυνθος (εντός),26η Ηρακλής (εκτός).

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ

Η ΑΕΛ είναι πολύ πιθανό να δώσει το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου στο Αλκαζάρ χωρίς φιλάθλους αφού κινδυνεύει με τιμωρία για τα επεισόδια πους συνέβησαν στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου. Η νομική της μάχης είναι να μην θεωρηθεί υπότροπη αφού η προηγούμενη τιμωρία(πάλι σε παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων) ήταν για το Κύπελλο Ελλάδας .

Παράλληλα θα υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σήμερα και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σούλη Παπαδόπουλου στην αίθουσα Τύπου των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ Κύπρου 72, 5ος όροφος, στην συνέχεια θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Χθες ο νέος τεχνικός της λαρισινής ομάδας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τα παιχνίδια Αγροτικού Αστέρα-Φωκικού και Ηρακλή-Αναγέννησης Καρδίτσας. Υπενθυμίζουμε ότι Φωκικός, Ηρακλής, Αναγέννηση Καρδίτσας είναι προσεχείς αντίπαλοι της ΑΕΛ.

 

ΕΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ

Απεβίωσε ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου ανακοινώνει με βαθιά οδύνη και συγκίνηση την απώλεια του προέδρου της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΠΣΑΤ και της Επιτροπής του πρωταθλήματος Τύπου (ΠΣΑΕ-ΜΜΕ) Βαγγέλη Αλυσανδράτου, μιας εμβληματικής μορφής του αθλητικού ρεπορτάζ και του Συνδέσμου. Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος έχασε το βράδυ του Σαββάτου τη μάχη που με περίσσιο θάρρος και γενναιότητα έδωσε τον τελευταίο καιρό με την επάρατη νόσο σε ηλικία 70 ετών, αφήνοντας πίσω του μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος γεννήθηκε το 1945. Διετέλεσε πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΠΣΑΤ για 20 χρόνια και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Τύπου, του οποίου ήταν η ψυχή, επί σειρά ετών. Ήταν από τους πιο δραστήριους και ευσυνείδητους αθλητικούς συντάκτες και πέραν της ενασχόλησής του με τα κοινά του ΠΣΑΤ, διετέλεσε μέλος του Μικτού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) ως εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ και υποψήφιος για το διοικητικό της συμβούλιο.

Τη δημοσιογραφική του καριέρα την ξεκίνησε το 1970 από την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ» από την οποία συνταξιοδοτήθηκε το 2008, ενώ εργάστηκε και στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΛΦΑ». Κάλυψε για τρεις δεκαετίες το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, στο γραφείο Τύπου του οποίου εργάστηκε για ένα διάστημα. Στη συνέχεια κάλυψε το ρεπορτάζ διαιτησίας στο οποίο καθιέρωσε καινοτόμα πράγματα. Εργάστηκε ακόμη σε πολλές μεγάλες διοργανώσεις διάφορων αθλημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Τύπου, το οποίο υπηρετούσε τόσο από τη θέση του προέδρου, όσο και ως προπονητής διαφόρων ομάδων (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, Eurosport, Παρασκήνιο).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση έναν δικό του άνθρωπο, έναν άνθρωπο που ήταν πάντα κοντά στον Σύνδεσμο και ως πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, αλλά και ως απλός στρατιώτης του.

 

 

 

Ο ΠΣΑΤ συλλυπείται τους οικείους του, την κόρη του Ιωάννα που είναι γραμματέας και ψυχή του Συνδέσμου από το 2000, τον γιο του Ανδρέα και τα εγγόνια του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass