ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Π. ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Αν δεν ακυρωνόταν το γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου...»

*Αύριο στη Λάρισα ο Πηλαδάκης για να τιμηθεί σε εκδήλωση

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2015 12:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:28

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η χθεσινή μέρα βρήκε τους πάντες στην ΑΕΛ πιο χαλαρούς αφού η ομάδα μετά από μεγάλο διάστημα πέτυχε δυο συνεχόμενες νίκες (επί του Τυρνάβου με 2-1 και του Αγινιακού με 2-0) και είναι δύο βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Μάλιστα στη μάχη της τρίτης θέσης η λαρισινή ομάδα έχει σαν σύμμαχο το εύκολο πρόγραμμα αλλά και το ρεπό που υπάρχει στις 8 Μαρτίου που θα δώσει την ευκαιρία η ομάδα να ξεκουραστεί ειδικά μετά τα τρία παιχνίδια μέσα στην περασμένη βδομάδα.

Χθες ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας μιλώντας στους ποδοσφαιριστές δήλωσε τα εξής: «Περάσαμε μια δύσκολη βδομάδα όπου δώσαμε τρία παιχνίδια σε ένα βαρύ γήπεδο. Πήραμε δυο νίκες και αν δεν ακυρωνόταν κακώς ένα γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου τώρα θα ήμασταν το πρώτο φαβορί για την τρίτη θέση.     

Συνεχίζουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε με στόχο την τρίτη θέση. Ας ξεκουραστούμε τώρα και ας δουλέψουμε για να αποκτήσουμε καλύτερη συνοχή».

Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό ενώ αύριο θα  έχουν προπόνηση το απόγευμα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΛ είναι στις 15 Μαρτίου στην Άμφισσα με τον Φωκικό. 

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ

Μετά από ένα χρόνο περίπου έρχεται στη Λάρισα ο μεγαλομέτοχος της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 Κωστής Πηλαδάκης για να τιμηθεί από τον σύνδεσμο γυναικών της ΑΕΛ «Αμαζόνες» μαζί με τους αείμνηστους Αντώνη Καντώνια, Στέλιο Καντώνια.

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο και ο Κωστής Πηλαδάκης επιβεβαίωσε μιλώντας στην «Ε» ότι θα έρθει για την εκδήλωση που θα γίνει στις 4 μ. μ. στο μεζεδοπωλείο «ΛΟΥΚΟΥΛΛΟΣ».

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ  Βαγγέλης Πλεξίδας, και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Ι. Κοτρούτσος, από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή αύριο Πέμπτη 06/03/2015 και ώρα 10:30 μαζί με άλλες ΠΑΕ της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η κλήση αφορά πειθαρχικά παραπτώματα στον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου και η ομάδα της ΑΕΛ κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας της. Αν τιμωρηθεί η ποινή θα διπλασιαστεί γιατί η λαρισινή ομάδα είναι υπότροπος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass