ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Η ΑΕΛ(15:00)

Νέα νίκη με αντίπαλο τον Αιγινιακό

* Έξι τελικοί περιμένουν τους «βυσσινί» για να πάνε στα πλέι οφ ανόδου

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2015 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη ότι θα προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της, η ΑΕΛ προετοιμάζεται για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό που θα διεξαχθεί μεθαύριο Δευτέρα 2 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο στάδιο Αλκαζάρ.

Στην πιο κρίσιμη ίσως καμπή του πρωταθλήματος της Football League, οι «βυσσινί» καλούνται να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και το κυριότερο να πιστέψουν ότι μπορούν να πάνε στα πλέι οφ ανόδου.

Τους περιμένουν ουσιαστικά έξι... τελικοί και πρέπει σε όλους να διεκδικούν τη νίκη, με την ελπίδα να πλασαρισθούν στην πρώτη τριάδα και εκεί μετά, θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουν κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Ο αγώνας με τον Αιγινιακό λοιπόν παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και φυσικά μόνο με νίκη, δεύτερη διαδοχική μετά τον Τύρναβο, θα συνεχισθούν να υπάρχουν ελπίδες για τα πλέι οφ.

Τα επόμενα ματς της ΑΕΛ που έχει 30 βαθμούς, είναι :

20η Αιγινιακός (εντός)

21η Ρεπό

22η Φωκικός (εκτός)

23η Εθνικός Σερρών (εντός)

24η Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός)

25η Ζάκυνθος (εντός)

26η Ηρακλής (εκτός)

 

*Κατά τα άλλα, όπως αναφέρει το σάιτ της ΠΑΕ «Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε προπόνηση σε δύο γκρουπ με διαφορετικές εντάσεις. Σκοπός της προπόνησης ήταν η κατοχή της μπάλας, σε παιχνίδι περιορισμένου χώρου για μεταβιβάσεις ακριβείας και επίτευξη τερμάτων. Οι Θανάσης Μουλόπουλος και Τάσος Παπαγιάννης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και τη θεραπεία τους. Ο Δημήτρης Κοντοδήμος και ο Γιώργος Παμλίδης ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα και κατόπιν έκαναν θεραπεία εξαιτίας μικροενοχλήσεων».

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ

ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Κώστας Μπανούσης και Κώστας Νεμπεγλέρας, συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Τύρναβο. Τα παιχνίδια στα οποία δεν θα αγωνιστούν για την ΑΕΛ οι τιμωρημένοι αυτοί δυο παίκτες, επέλεξε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Τζαναβάρας, μαζί με το τεχνικό επιτελείο των «βυσσινί», χθες. Έπειτα από απόφαση των ανθρώπων της ΑΕΛ όπως έγινε γνωστό από πληροφορίες, ο Κώστας Νεμπεγλέρας, θα εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών για την 23η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League και στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Όσο για τον Κώστα Μπανούση θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Φωκικό εκτός έδρας για την 22η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League και από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Σερρών, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Τέλος ο Θανάσης Πινδώνης έχει δηλωθεί ήδη να απουσιάσει από τα παιχνίδια με Αιγινιακό και Φωκικό, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Χωρίς δυο βασικούς του παίκτες τον Πέντα και τον Καζάκη θα αγωνισθεί κόντρα στην ΑΕΛ ο Αιγινιακός.

Οι δυο εν λόγω ποδοσφαιριστές δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του τεχνικού κ. Σταύρου Διαμαντόπουλου.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Στο μεταξύ η νομική υπηρεσία της Αναγέννησης κατέθεσε χθες το πρωί στα αρμόδια όργανα την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Λαμία για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Χουσεΐν Μουμίν.

Η ομάδα της Καρδίτσας αναμένεται να κερδίσει τους τρεις βαθμούς που χάθηκαν στο εν λόγω παιχνίδι, όπου η Λαμία σε αυτή την περίπτωση θα μηδενισθεί.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Ο 32χρονος, Άγγελος Αγγελάκης, από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει τον εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αιγινιακό στο Στάδιο Αλκαζάρ (Δευτέρα 02/03, 15:00). Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει σφυρίξει την ΑΕΛ, την σεζόν 2014-2015 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, όπου ηττήθηκε με 1-0. Βοηθοί του θα είναι ο Παναγιώτης Ρίγκος από τον σύνδεσμο Γρεβενών και ο Δημήτρης Νατσιόπουλος από το σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Διονύσιος Ζούγρας από την Ένωση Κοζάνης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Ντοσίδης από την Ε.Π.Σ. Θράκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass