ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

Μια εβδομάδα η Σούπερ Λίγκα και βλέπουμε

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2015 21:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:15
           

Την αναστολή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας ισχύει μόνο για τη Σούπερ Λίγκα και για διάστημα μίας εβδομάδας, αφού την επόμενη Τετάρτη θα επανεξεταστεί η κατάσταση, τόνισε ο κ Κοντονής, ενώ επεσήμανε ότι είναι ανάγκη να εφαρμοστεί ο Νόμος και όσα προβλέπονται τόσο για τις λέσχες φιλάθλων όσο και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και ζήτησε σεβασμό στην λαϊκή απαίτηση για κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

 

«H απόφαση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για να πατάξουν την βία είναι οριστική και αμετάκλητη. Η κυβέρνηση δεν θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Επιχειρηματικά συμφέροντα που αναπτύσσονται κατά απαράδεκτο τρόπο στον χώρο του αθλητισμού δεν θα τα ανεχθούμε. Έλαβα σήμερα εισηγήσεις της ΕΛ.ΑΣ και της ΔΕΑΒ για το έκρυθμο της κατάστασης. Στην Λεωφόρο από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρό, αλλά και όσα έγιναν στην συνεδρίαση της Λίγκας διαμορφώνουν ένα ζοφερό κλίμα. Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει κορυφαίοι παράγοντες να βιοπραγεί ο ένας στον άλλο. Υπό αυτή την έννοια είναι αδύνατο να διεξαχθούν αγώνες την Κυριακή», είπε ο κ Κοντονής.

Και πρόσθεσε: «Την άλλη Τετάρτη θα τα ξαναπούμε με τις αρχές και θα δούμε τι έκαναν. Αν έχουμε τα ίδια πάλι δεν θα γίνουν αγώνες την μεθεπόμενη Κυριακή. Ελπίζω και εύχομαι όσα συζητήσαμε να υλοποιηθούν. Η κυβέρνηση ό,τι έχει υποσχεθεί θα τα υλοποιήσει. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα για να καταπολεμηθεί η βία. Το νομοθετικό πλαίσιο παρέμβασης της κυβέρνησης σε τέτοια ζητήματα είναι σαθρό και ανύπαρκτο. Θα το ενισχύσουμε για να λυθεί δια παντός το πρόβλημα! Χρειάζεται η συμπαράσταση όλων όσοι λένε ότι συμφωνούν με την Κυβέρνηση. Αυτό λένε όλοι οι εκπρόσωποι ομάδων που συναντήθηκα μαζί τους. Αν τα εννοούν να το κάνουν πράξεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass