Αντιδρά η πρέμιερ λιγκ για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ το χειμώνα

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2015 20:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:11
           

Το Μουντιάλ ποδοσφαίρου το 2022 στο Κατάρ θα είναι το πρώτο στην ιστορία του θεσμού, που θα διεξαχθεί το χειμώνα. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα του κόλπου, τους καλοκαιρινούς μήνες, η αρμόδια επιτροπή της FIFA ανακοίνωσε σήμερα την εισήγηση της και πρότεινε το παγκόσμιο κύπελλο να γίνει τον Νοέμβριο και το τουρνουά να ολοκληρωθεί έναν μήνα μετά.

Η πρόταση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις με σημαντικότερη αυτή του αφεντικού της πρέμιερ λιγκ Αγγλίας, του σημαντικότερου πρωταθλήματος στον κόσμο. Ο Ρίτσαρντ Σκάντεϊμορ δήλωσε πολύ απογοητευμένος από την πρόταση της παγκόσμιας συνομοσπονδίας: «Είμαι πολύ απογοητευμένος και μιλώ όχι μόνο εκ μέρους της πρέμιερ λιγκ, αλλά και των υπόλοιπων μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων», τόνισε ο Αγγλος παράγοντας και εξήγησε:

«Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δίνουν τους περισσότερους παίκτες στα Μουντιάλ και δεν ξέρω πως θα συμβιβαστεί η πρόταση της FIFA με τα καλεντάρια των διάφορων πρωταθλημάτων. Δεν πιστεύω πως η εισήγηση αυτή είναι για το καλό του ποδοσφαίρου.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass