H Ισπανία 7x7 στην Ευρώπη, 2 στις 5 ελληνικές ομάδες συνεχίζουν το 2017

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2016 15:52

Δύο ομάδες, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, από τις πέντε ελληνικές, που ξεκίνησαν το καλοκαίρι την διαδρομή τους στην Ευρώπη, απόκτησαν δικαίωμα συνέχειας και μετά την αλλαγή του χρόνου.

Με τις αναμετρήσεις στις 16 και 23 Φεβρουαρίου στην φάση των «32» στο Europa League, ενώ θα μάθουν τους αντιπάλους τους, μετά το μεσημέρι της Δευτέρας στην κλήρωση που θα γίνει στην Νιόν της Ελβετίας. Ο Παναθηναικός, με ένα μόλις βαθμό σε έξι αγώνες αποχαιρέτησε την Ευρώπη, μετά την ολοκλήρωση των ομίλων, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν μείνει εκτός από το καλοκαίρι.

Η Ισπανία, επιβεβαιώνοντας, για μία ακόμα φορά την κυριαρχία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι η μοναδική χώρα, που θα παρουσιαστεί με όλες τις ομάδες που ξεκίνησαν στην Ευρώπη και στο ξεκίνημα του 2017. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη προκρίθηκαν στους «16» του Champions League, ενώ Βιγιαρεάλ, Θέλτα, Μπιλμπάο στους «32» του Europa League. Κάτι που δεν έχει να επιδείξει καμία άλλη χώρα.Οι Γερμανοί έχουν δύο ομάδες εκτός (Μάιντς, Χέρτα), όπως και οι Άγγλοι (Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον), ενώ Ιντερ και Σασουόλο αποτελούν τις απώλειες των Ιταλών, που ξεκίνησαν με έξι ομάδες.

Όπως είναι γνωστό το Champions League το κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 και 2016, ενώ ενδιάμεσα, το 2015 πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, ενώ το Europa League το έχει κατακτήσει και τα τρία τελευταία χρόνια η Σεβίλλη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass