Ο Αγιώτης Σωτήρης Μάρκου εκτελεστι­κός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2015 13:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:00

 

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Εκτελεστικός Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Α.Ε.Λ. αναλαμβάνει, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της ομά­δας, ο Αγιώτης Σωτήρης Μάρκου, δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμέ­νος σύμ­βουλος Αθλητισμού, Νεολαίας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δή­μου Αγιάς.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, ο Σωτήρης Μάρκου έχει ξαναπεράσει από την Α.Ε.Λ. Τον Απρίλιο του 2008 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ και την εταιρία «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», έχοντας έναν διττό ρόλο, για τη μεν ποδοσφαιρική ομάδα ως υπεύθυνος του Επιχει­ρησιακού Σχεδια­σμού των Αγώνων – Operations Manager, με τομείς ευθύ­νης τη διαχείριση εισιτηρίων, την ασφάλεια αγώνων, καθώς και την εκ­προσώ­πηση του αγωνιστικού τμήματος. Για την εταιρία «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» δε, ως εκ­πρόσωπος και πληρεξούσιος κατά τη διάρκεια της κατα­σκευής του AEL FC ARENA, καθώς και ως διευθυντής αυτού από τα εγκαί­νιά του ως και τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν και παραιτήθηκε και από τις δυο του ιδιό­τητες.

Ο Σωτήρης Μάρκου είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυ­σικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσα­λονίκης με ειδικότητα την Προπονητική Πετοσφαίρισης (βόλεϊ) και κάτο­χος Βρετανικού μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοί­κηση Επι­χειρήσεων με εξειδίκευση στην Αγορά του Αθλητισμού – Master of Business Administration (MBA) in Sport Management.

Έχει δουλέψει ως γυμναστής σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Αγιάς και ως προπονητής βόλεϊ του Γ.Σ Ερμή Αγιάς γυναικών και ανδρών (2003 – 2004, Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών). Τη χρονιά 2004 – 2005 εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής στο Αθλητικό Γυ­μνάσιο Αγιάς καθώς και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγιάς, διατηρώντας παράλληλα την ιδιότητα του προπονητή βόλεϊ στον Ερμή, αλλά και στην Ε.Α. Λάρισας. Τη σαιζόν 2005 – 2006 κατέκτησε με την Ε.Α. Λάρισας τα πρωταθλήματα παί­δων και παμπαίδων Κεντρικής Ελλάδας και προ­κριθήκανε στο Πανελ­λήνιο Πρωτάθλημα, όπου με την ομάδα παμπαίδων κατακτήσανε την 4η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το 2006 πήγε στην Αγγλία για Μεταπτυχιακές Σπουδές με αντικεί­μενο την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην Αγορά του Αθλητισμού - Master of Business Administration (MBA) in Sport Management. Έκανε την πρακτική του ως διακεκριμένος φοιτητής στο ποδοσφαιρικό γήπεδο RICOH ARENA της τοπικής F.C. Coventry City, συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως αγώνες της Championship League, μουσικές συναυλίες, αλλά και θεματικές εκθέ­σεις. Τον Νοέμβριο του 2007 ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέ­στρεψε στη Λάρισα.

Υπήρξε αθλητής του βόλεϊ από το 1989 έως το 2008 στους συλλό­γους Γ.Σ. Ερμής Αγιάς, Ναύαρχος Βότσης Καλαμαριάς, Χ.Α.Ν.Θ και Ε.Α. Λά­ρισας.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Μ.Π.Σ. Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» και του Α.Ο. Δωτιέα Αγιάς και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Εθελο­ντών Αιμοδοτών Επαρχίας Αγιάς «Άγιος Αντώνιος».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass