ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Ο Κολιτσιδάκης βοηθός του Νιόπλια

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2015 20:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:46
           

   

Εναν παλιό συμπαίκτη του επέλεξε ο Νίκος Νιόπλιας ως συνεργάτη του στον Ατρόμητο. Ο λόγος για τον Θανάση Κολιτσιδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή, όπως ανακοίνωσε σήμερα η "κυανόλευκη" ΠΑΕ. Ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως πρώτος προπονητής σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, με τελευταία του δουλειά στον Ηρόδοτο.

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, που τα τελευταία χρόνια είναι από τις κορυφαίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ως συνεργάτης προπονητή σε υψηλό επίπεδο και θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Νιόπλια που με επέλεξε. Ελπίζω ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε, ο Ατρόμητος θα φθάσει εκεί που του αξίζει», δήλωσε ο Κολιτσιδάκης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Πίτου Γκαρσία, που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στη Βέροια, γυμνάστηκε κανονικά, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης οι Καράσκο και Μαρσελίνιο έκαναν έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass