ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ

Αγώνας χωρίς αύριο για τους Ρουμάνους

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2016 8:05

 

Μετά από τις δύο ήττες που γνώρισε από Ελβετία και Γαλλία, παίζοντας σταθερά αμυντικά, η Αλβανία θα προσπαθήσει σήμερα εναντίον της Ρουμανίας (22:00, ΕΡΤ2), στη Λιόν, να κατακτήσει τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς της στην «παρθενική» παρουσία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς οι αναμετρήσεις στον Α΄ όμιλο του Euro 2016 ολοκληρώνονται για την ομάδα του Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

Για να τα καταφέρουν, πάντως, θα χρειαστεί να παίξουν αρκετά πιο επιθετικά, αφού τόσο εναντίον των Ελβετών (0-1) όσο και κατά των Γάλλων (0-2) δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Για τους Ρουμάνους, από την άλλη, είναι παιχνίδι επιβίωσης, αφού μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση, έχοντας χάσει 1-2 από τη Γαλλία και αποσπάσει ισοπαλία (1-1) από την Ελβετία.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε» (ως τρίτοι) δήλωσε στους δημοσιογράφους για την ομάδα του ο Ντε Μπιάζι. «Νομίζω ότι αν είμαστε σε θέση να πετύχουμε τα γκολ που δεν κατορθώσαμε να σημειώσουμε εναντίον της Ελβετίας και της Γαλλίας, θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους που μπορεί να μας πάνε στα νοκ άουτ παιχνίδια» πρόσθεσε ο 60χρονος Ιταλός τεχνικός των Αλβανών, που αναγνώρισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη για να αποφεύγει τα λάθη που κόστισαν έως τώρα δύο ήττες.

Από την πλευρά του ο Φλορίν Αντόνε, ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του μετά την αντικατάσταση του Κλαούντιου Κεσέρου που πέρασε απαρατήρητος εναντίον της Ελβετίας, δήλωσε πως «πρέπει να δείξουμε νοοτροπία νικητή εναντίον της Αλβανίας. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο, επειδή η Αλβανία διαθέτει μια καλή ομάδα, που τρέχει πολύ και είναι πολύ επιθετική. Αλλά γνωρίζουμε ότι μια νίκη θα μπορούσε να μας στείλει στην επόμενη φάση και γι’ αυτό θα δώσουμε το 100% της προσπάθειάς μας».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γαλλία  6--Φάση των «16»

Ελβετία                4

Ρουμανία            1

Αλβανία              0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass