ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΕ 12 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2015-16

Πρωτιά Γ. Λιόλιου στη Σούπερ Λιγκ

* Στις 16 οι συμμετοχές του Θανάση Τζήλου και στις 9 του Δημήτρη Γκάγκα

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2016 9:21

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Αν και η εκπροσώπηση της λαρισινής διαιτησίας στη Σούπερ Λιγκ είναι αναλογικά μικρή σε σχέση με την ιστορία και τη δυναμική της, τη φετινή σεζόν καταγράφηκε μία σημαντική επιτυχία και η οποία αφορά στην πρωτιά του Γιώργου Λιόλιου. Ο Λαρισαίος παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε τις περισσότερες φορές φτάνοντας τις 12 συμμετοχές, ενώ είχε και τέσσερις συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος. Συνολικά ο Γιώργος Λιόλιος ορίστηκε σε 16 παιχνίδια τη σεζόν 2015-16, γεγονός που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της ΚΕΔ προς το πρόσωπό του και την αναγνώριση των ικανοτήτων του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λιόλιος –από τους έντεκα συνολικά Λαρισαίους παρατηρητές διαιτησίας- είναι ο μοναδικός παρατηρητής διαιτησίας 1ης κατηγορίας.

Οι διαιτητές που παρακολούθησε και βαθμολόγησε τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Λιόλιος είναι οι εξής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) την 3η αγωνιστική στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών) την 5η αγωνιστική στο Ηρακλής-Ξάνθη, Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτ/νίας) την 8η αγωνιστική τον στο Γιάννενα-Αστέρας Τρίπολης, Μάρκος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) τη 10η αγωνιστική στο Ολυμπιακός-Ηρακλής, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) την 13η αγωνιστική στο Πανθρακικός-Ολυμπιακός και την 19η αγωνιστική στο Ολυμπιακός-Ξάνθη, Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) την 16η αγωνιστική στο Ηρακλής-Καλλονή και την 24η αγωνιστική στο ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης, Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) την 22η αγωνιστική στο Γιάννενα-Παναθηναϊκός και την 4η αγωνιστική των πλέι οφ στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) την 27η αγωνιστική στο Πανθρακικός-Ατρόμητος και Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) την 29η αγωνιστική στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός.

Στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος παρατήρησε τους διαιτητές Σπύρο Σταθόπουλο (Δυτ. Αττικής) στο Πανιώνιος-Ζάκυνθος (2η φάση, 2η αγωνιστική), Γιώργο Κύζα (Δράμας) στο Αναγέννηση Καρδίτσας-Γιάννενα (2η φάση, 3η αγωνιστική) και στον ημιτελικό Ατρόμητος-ΑΕΚ και τον Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) στο Ολυμπιακός-Χανιά (3η φάση, 2η αγωνιστική).

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΗΛΟΣ

Ο Θανάσης Τζήλος είναι ο διάδοχος του αείμνηστου Γιάννη Λάτσιου, στο πρόσωπο του οποίου η Λάρισα απέκτησε διαιτητή μετά από 19 περίπου χρόνια στο κορυφαίο Εθνικό πρωτάθλημα. Στη φετινή του παρθενική παρουσία στη Σούπερ Λιγκ ορίστηκε σε 16 συνολικά παιχνίδια εκ των οποίων διηύθυνε τα εννέα ενώ στα επτά ήταν 4ος διαιτητής. Επίσης διηύθυνε δύο παιχνίδια στο κύπελλο και σε ένα ορίστηκε 4ος διαιτητής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 19 παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα τον κατατάσσουν στην 5η θέση του πίνακα των συμμετοχών, επί συνόλου 25 διαιτητών.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Θανάση Τζήλου στη φετινή Σούπερ Λίγκα:

1η αγωνιστική Βέροια-Γιάννενα, 3η αγωνιστική Ολυμπιακός-Πλατανιάς (4ος), 4η αγωνιστική Παναιτωλικός-Βέροια (4ος), 5η αγωνιστική Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης, 9η αγωνιστική Ξάνθη-Παναιτωλικός, 11η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (4ος), 12η αγωνιστική Πανιώνιος-Γιάννενα, 13η αγωνιστική ΑΕΚ-Καλλονή, 16η αγωνιστική Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, 19η αγωνιστική Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (4ος), 20ή αγωνιστική ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (4ος), 21η Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης, 16η αγωνιστική (εξ αναβολής) Λεβαδειακός-Ατρόμητος (4ος), 25η αγωνιστική Βέροια-Λεβαδειακός, 27η αγωνιστική Γιάννενα-Πανιώνιος, 30ή αγωνιστική Ηρακλής-Παναιτωλικός (4ος)

Οι συμμετοχές του στο κύπελλο Ελλάδος:

2η φάση-1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (4ος), 3η φάση-2η αγωνιστική: Ηρακλής-Βέροια και 4η φάση-2η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΓΚΑΣ

Σε ό,τι αφορά στον βοηθό διαιτητή Δημήτρη Γκάγκα (και τον πιο παλιό της λαρισινής τριάδας στη Σούπερ Λιγκ), ορίστηκε σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε δύο του κυπέλλου Ελλάδος. Συγκεκριμένα στη Σούπερ Λίγκ έπαιξε στις εξής αναμετρήσεις:

1η αγωνιστική Βέροια-Γιάννενα (1ος βοηθός), 5η αγωνιστική Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (1ος βοηθός), 10η αγωνιστική Καλλονή-Ξάνθη (1ος βοηθός), 12η αγωνιστική Πανιώνιος-Γιάννενα (1ος βοηθός), 13η αγωνιστική ΑΕΚ-Καλλονή (1ος βοηθός), 16η αγωνιστική Παναθηναϊκός-Παναιτωλικό (1ος βοηθός), 21η αγωνιστική Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (1ος βοηθός), 25η αγωνιστική Βέροια-Λεβαδειακός (2ος βοηθός) και 28η αγωνιστική Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης (2ος βοηθός).

Στον θεσμό του κυπέλλου αγωνίστηκε στις εξής αναμετρήσεις: 2η φάση-1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (2ος βοηθός) και 3η φάση-2η αγωνιστική: Ηρακλής-Βέροια (2ος βοηθός).

ΤΕΣΤ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Τέλος και ενόψει των επίσημων αγωνιστικών δοκιμασιών των διαιτητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η ΕΔ/ΕΠΣΛ αναμένεται να διεξάγει ειδικά τεστ (πιθανώς στις αρχές Ιουλίου) για την καλύτερη προετοιμασία των Λαρισαίων διαιτητών. Η ακριβής ημερομηνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass