ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Κλείνει Θεοδοσιάδη ο Απόλλωνας

* Στο «στόχαστρο» Μπλέντι, Κισκαμπάνης, Πρίφτης

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2016 9:43

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Και το όνομα αυτού Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο πρώην τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας θα βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Ματζανάς είχε συνάντηση με τον Σάκη Θεοδοσιάδη με τον οποίο συμφώνησε προφορικά και την επόμενη εβδομάδα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού των «κυανολεύκων». Ο Σάκης Θεοδοσιάδης διαδέχεται στον πάγκο του Απόλλων τον Μιχάλη Ζιώγα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα δηλώνει αποφασισμένη να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη και τη νέα σεζόν και κατά συνέπεια ανάλογες θα είναι και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα αφορούν κυρίως Λαρισαίους ποδοσφαιριστές Εθνικών κατηγοριών. Έτσι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «στόχαστρο» βρίσκονται ο επιθετικός μέσος Μούτσα Μπλέντι και ο αμυντικός Φώτης Κισκαμπάνης (που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας) και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πρίφτης (που αγωνιζόταν στα Χανιά) με τους οποίους έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

Δ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:

«ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ»

Διευκρινιστική δήλωση με την οποία διαψεύδει τα περί παραίτησής του από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Λάρισας έκανε ο προπονητής Δημήτρης Καπετανόπουλος. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα την αποδοχή της υποτιθέμενης παραίτησής μου από την ομάδα του Απόλλωνα! Δηλώνω λοιπόν δημόσια ότι ουδέποτε δήλωσα την παραίτησή μου από τη θέση που είχα στην ομάδα. Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Την Τετάρτη στην τελετή λήξης της περιόδου των Ακαδημιών μου ζητήθηκε από τους αντικαταστάτες μου να ευχαριστήσω τους γονείς και να τους ανακοινώσω πως σταματώ από την ακαδημία.

Επί τη ευκαιρία, θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για δύο ολόκληρα χρόνια και να τους ζητήσω συγγνώμη για τα όποια λάθη έκανα από μέρους μου σε αυτό το διάστημα! Έκτοτε δεν μίλησα με κανένα σάιτ ούτε και υπέβαλα την παραίτησή μου σε κανέναν. Επί της ουσίας και επειδή η ζωή συνεχίζεται έχω να δηλώσω ότι με τον Παναγιώτη Μαντζανά μας συνδέει μια φιλία άνω των δέκα χρόνων που ποτέ δεν τον είδα σαν πρόεδρο και οφείλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί στα δύο πιο καίρια πόστα της ομάδας.

Ως υπεύθυνος ακαδημιών στην αρχή αριθμούσαμε 55-60 παιδιά και καταφέραμε στον πρώτο χρόνο να τα φτάσουμε 180 και τον δεύτερο 220! Ως υπεύθυνος της αντρικής ομάδας πανηγυρίσαμε δύο ανόδους από την Α1 στην Α΄ Τοπική κατηγορία και φέτος στη Γ΄ Εθνική καθώς και κατακτήσαμε το κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΛ. Εν κατακλείδι εύχομαι στο φίλο μου Παναγιώτη Μαντζανά να πραγματοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια που έχει για την ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass