ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Στην τελική ευθεία ο Απόλλωνας Λάρ.

*Μ. Ζιώγας: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πρωταθλητές από νομούς με ιστορία στο ποδόσφαιρο» *Οριστικά στο Αλκαζάρ η πρεμιέρα για τους «κυανόλευκους»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2016 8:04

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στην τελική ευθεία ενόψει των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική μπήκε ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ (17.00) τον ΑΟ Σελλάνων (ΕΠΣ Καρδίτσας) στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα στο γήπεδο Βατανιακού στην Κατερίνη, ο Διαγόρας Σεβαστής (ΕΠΣ Πιερίας) θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Βόλου (ΕΠΣ Θεσσαλίας). Οι «κυανόλευκοι», που συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους, έδωσαν το Σάββατο το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δήμητρα Γιάννουλης (2-2), στο οποίο ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας δοκίμασε κάποια σχήματα με στόχο να καλυφθούν τα κενά των Μπόντε και Κούρο που τέθηκαν νοκ-άουτ. Ιδιαίτερα για τον Μπόντε η χρονιά έχει ήδη τελειώσει, ενώ σε ό,τι αφορά στον Κούρο εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα καταφέρει να δώσει το «παρών» σε κάποια από τα παιχνίδια που θα δώσουν οι «κυανόλευκοι».

«Εκείνο που προέχει -και το λέω αυτό επειδή οι αγώνες μπαράζ παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες- είναι ότι μπορεί να είσαι καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό σου αλλά από μία φάση το παιχνίδι να εξελιχθεί διαφορετικά. Χρειάζεται επομένως σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία, ενότητα και ομοψυχία. Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό επιτελείο πρέπει να είμαστε μία γροθιά» επισήμανε ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας αναφερόμενος στη διαδικασία των μπαράζ που ακολουθεί και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί καθ’ όλη την εβδομάδα και να μην εφησυχάσουμε καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς πιστεύω βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Δουλεύουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και καλούμε τους φιλάθλους να μας στηρίξουν».

Ο τεχνικός των πρωταθλητών ΕΠΣΛ αναφέρθηκε και στις απουσίες της ομάδας λέγοντας:

«Μεγάλο πλήγμα η απουσία του Μπόντε αλλά και του Κούρο, τον οποίο ωστόσο τον περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή. Ίσως προλάβει τα τρία τελευταία παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Μπόντε που θα είναι έτοιμος τον Σεπτέμβριο. Ελπίζω τα παιδιά που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά να βοηθήσουν ώστε να μην φανεί η απουσία τους. Κάναμε κάποιες δοκιμές και στο τελευταίο φιλικό στο Αλκαζάρ με τη Γιάννουλη, εντοπίσαμε κάποια λάθη τα οποία θα διορθώσουμε και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Τέλος σε ό,τι αφορά τους προσεχής αντιπάλους ο Μιχάλης Ζιώγας τόνισε:

«Έχουμε παρακολουθήσει όλες τις ομάδες του ομίλου μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι παίζουμε με πρωταθλητές νομών. Εμείς κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και θα πρέπει σαν επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουμε δημιουργήσει. Αλλά όπως είπα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πρωταθλητές νομών με ιστορία στο ποδόσφαιρο όπως η Καρδίτσα, η Μαγνησία και η Κατερίνη. Άρα επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί γιατί η καθεμία από αυτές τις ομάδες έχει το δικό της στόχο».

Οι προπονήσεις των «κυανολεύκων» θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση, πλην της Τετάρτης που οι παίκτες θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν πριν τα τελευταία 24ωρα.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ

Σε καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο πρωταθλητής ΕΠΣ Πιερίας Διαγόρας Σεβαστής ο οποίος σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο του Βατανιακού νίκησε τον ΦΑΣ Νάουσα, πρωταθλητή ΕΠΣ Ημαθίας με 2-1.

Ο αγώνας αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη ενόψει της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Βόλου (15/5) και ειδικά στο α’ μέρος, ο Διαγόρας φάνηκε να λειτουργεί πολύ καλά στον επιθετικό τομέα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, χάρη στα γκολ των Χρυσόπουλου και Ποτουρίδη, ενώ η ομάδα της Νάουσας μείωσε στο 35’ με τον Καφέ.

Σε ό,τι αφορά στα Σέλλανα στο τελευταίο εντός έδρας φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησαν με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Χαρδαλιάς (39’) και Μανασής (42’) μετά από ασίστ των Περήφανου και Τζιόλα αντίστοιχα. Στο πρώτο φιλικό η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη είχε νικήσει τον Εθνικό Καρδίτσας με 3-0 χάρη στα γκολ των Κακαΐτσα 2 και Φιλιππούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass