ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ12-Κ16

Σημαντικές επιτυχίες για τον Ο.Α. Φοίβο

* Την 1η θέση κατέλαβε η Μιχαέλα Λάκη

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2016 10:07

 

Με σημαντικές επιτυχίες για τον O.Α. Φοίβο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη για άλλη μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του Μαραθώνα για τις κατηγορίες Κ12-Κ16.

Στα αγόρια 12 συμμετείχαν οχτώ αθλητές του συλλόγου, εκ των οποίων οι Αποστόλης Γραμματικούλης και Λευτέρης Δημοβέλης, που φτάσανε στην 9η θέση χάνοντας στη 16αδα. Παρουσία στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό είχανε οι Γιάννης Μπεχλιβανίδης, Βασίλης Σταυρόπουλος και Κων/νος Τσαλόπουλος, ενώ οι Θανάσης Αργυρίου, Βασίλης Καραουλάνης και Νικήτας Κωνσταντινίδης δεν κατάφεραν να περάσουν τα προκριματικά.

Στα κορίτσια σημείωσαν τεράστια επιτυχία με την 1η θέση Πανελληνίως της Μιχαέλας Λάκη, η οποία χωρίς να χάσει πάνω από 2 games σε κανένα αγώνα και σύνολο χάνοντας 6 games σε όλο το τουρνουά, στέφτηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Κ12 όντας μόλις 11 χρονών. Κερδίζοντας και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφερε για τον τελευταίο χρόνο να μείνει αήττητη στην κατηγορία της σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει.

Η αθλήτρια Βικτωρία Πιάχα, έφτασε στην 5η θέση αντιμετωπίζοντας στην 8άδα τη συναθλήτρια της Μιχαέλα Λάκη. Στον 2ο γύρω έφτασε η Μελίνα Κατσιφλά όπου και ηττήθηκε από τη μετέπειτα φιναλίστ της διοργάνωσης Παύλου, ενώ στον 1ογύρο αποκλείστηκε η Λυδία Πετσούλα από τη Μιχαέλα Λάκη και αυτή.

Στα αγόρια 16 ο Χρήστος Δαγκλής με εξαιρετική παρουσία έφτασε στην 5η θέση χάνοντας οριακά στο 3ο σετ τη μάχη από τον μετέπειτα φιναλίστ, Τσιτσιπά. Ο Λέανδρος Μισδραχής κατάφερε να φτάσει στην 9η θέση χάνοντας από τον αθλητή Κάρδαρη.

Στα κορίτσια 16 πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλήτριες Κατερίνα Αργυρίου και Αλκυόνη Μαναού-Γιαννούση οι οποίες ηττήθηκαν στον 2ο γύρο από ανώτερες αντιπάλους. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, παίρνοντας την πρόκριση μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών ηττήθηκε η αθλήτρια Γιτσοπούλου Μαριλένα.

Στα διπλά της κατηγορίας Α12 ο Αποστόλης Γραμματικούλης με συμπαίχτη τον Κόλλια φτάσανε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ οι υπόλοιποι ως τον 1ο γύρο.

Άλλο ένα κύπελλο για τη Μιχαέλα Λάκη και τη συμπαίχτρια της Μεϊδάνη που φτάσανε στην 3η θέση στα διπλά, ενώ η Βικτωρία Πιάχα με τη συμπαίχτρια της Αθηνά Πήττα, κατέλαβαν την 4η θέση.

Το καθιερωμένο δίδυμο Δαγκλής-Μισδραχής ύστερα από ένα καταπληκτικό τουρνουά φτάσανε στον τελικό, κατακτώντας το κύπελλο. Αυτό είναι το 2ο συνεχόμενο κύπελλο για το ζευγάρι μετά και τη 2η θέση του πρόσφατου σχολικού πρωταθλήματος.

Η Αργυρίου Κατερίνα με συμπαίχτρια τη Χατζηστουργιάννη κατάφεραν να φτάσουν ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης καταλαμβάνοντας την 5η θέση ύστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι κατηγορίες 10 και 14 ξεκινάνε σήμερα και συμμετέχουν οι αθλητές:

Κ10: Κοντούρη Νίκη, Στάμου Άννα, Τούλα Κων/να και Τσιάρα Μαρία

Α14: Κοντούρης Γιώργος, Τσαλόπουλος Γιώργος και Χατζηγεωργίου Μιχάλης

Το διοικητικό συμβούλιο του Ο.Α.Φοίβος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο από τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και από το προπονητικό team (Σκουρτιάς Ευθύμης, ΧατζηνίκουΚων/να, Μόσχος Γιώργος, Λαφαζάνη Γιούλη, Λίγγος Γιάννης) με διευθυντή τον Φοίβο Μιχαλόπουλο και τον γυμναστή της ομάδας Μαλάκη Νίκο για την τεράστια καθημερινή αφοσίωση που επιδεικνύουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass