Προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος παίδων η Νίκη Βόλου

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2016 8:22

 

            Η παιδική ομάδα υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου είναι μία από τις 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων. Κατάφερε να πετύχει την πρόκριση με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες, κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου και πλέον ξεκινάει την προετοιμασία για την επομένη φάση που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 8-10/4/2016.
            Στην πρεμιέρα η ομάδα της Νίκης Βόλου δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην ομάδα του ΟΥΚ και έχασε με σκορ 11-4. Ο Αχλαδιώτης πέτυχε δύο γκολ και από ένα γκολ πέτυχαν οι Χαρίσης και Τσίχλας Στρ.
            Η υπόθεση πρόκριση όμως δυσκόλεψε μετά την ήττα από τον Νηρέα Λαμίας σε ένα παιχνίδι που η Νίκη Βόλου είχε τον έλεγχο, προηγούνταν σε μεγάλο μέρος του αγώνα άλλα κάποια σοβαρά λάθη έφεραν την ήττα με 11-8. Ο Γκανάτσιος με πέντε γκολ ήταν με διαφορά ο πρώτος σκόρερ, ενώ από ένα γκολ πετυχαν οι Γκατζούνας, Βάτσος και Καλλιμόπουλος.
            Στον αγώνα με τον ΟΕΑΝΑΒ η νίκη ήρθε εύκολα με 18-3 και με σκόρερ τους Γκανάτσιο με τέσσερα, Καλλιμόπουλο με τρία, Μπρουσοβάνα, Τσίχλα Γ., Χαρίση, Αχλαδιώτη με δύο και Γκατζούνα, Τσίχλα Στρ., Εγνατιάδη από ένα.
            Στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας το αποτέλεσμα που έδινε πρόκριση ήταν νίκη με περισσότερα από ένα γκολ, κάτι το οποίο η ομάδα της Νίκης Βόλου το πέτυχε! Τελικό σκορ 6-4 με τα δύο γκολ να πετυχαίνονται στα τελευταία λεπτά και να φέρνουν τους πανηγυρισμούς των αθλητών και όλων των ανθρώπων την ομάδας! Πρώτος σκόρερ και πάλι ο Γκανάτσιος με τρία γκολ και από ένα γκολ σημείωσαν οι Γκατσούνας, Βάτσος, Αχλαδιώτης.


Τελική κατάταξη:
1. ΟΥΚ 12
2. Ν.Ο. Λάρισας 6 (11-8)
3. Νίκη Βόλου 6 (14-15)
4. Νηρέας Λαμίας 6 (13-15)
5. ΟΕΑ/ΝΑΒ 0

* Προκρίθηκαν οι τρεις πρώτες ομάδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass