ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ(15.00, ΟΤΕ SPORT)

Με υπευθυνότητα για τη νίκη

*Τσιώλης σε παίκτες: «Να μην χάσουμε το πλεονέκτημα που έχουμε» *Σκέψεις για να παίξει στην αρχική ενδεκάδα ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2016 10:32

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ από την περασμένη αγωνιστική βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας έχοντας σημαντικό πλεονέκτημα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό το πλεονέκτημα ζήτησε ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας Σάκης Τσιώλης από τους παίκτες να μην χαθεί στο σημερινό παιχνίδι στο Ael FC Arena κόντρα στον Κισσαμικό (15.00, ΟΤΕ SPORT) και να πάρουν τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι βαθμολογικά αδιάφορος και θα παίξει χωρίς άγχος.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας όλη τη βδομάδα προσπάθησε να περάσει το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου που θεωρεί ότι στο χρονικό σημείο που διανύουμε είναι απόλυτα αναγκαία για να πετύχει η ΑΕΛ τον στόχο της. Και με δεδομένη την καλοκαιρία σίγουρα θα υπάρχει ικανοποιητική προσέλευση στο σημερινό παιχνίδι.

Σχετικά με την ενδεκάδα ο προπονητής το σίγουρο είναι ότι δεν θα αλλάξει την άμυνα καθώς θα ξεκινήσουν οι: Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς και Μονιάκης. Από κει και πέρα θα υπάρχουν αλλαγές μια ή δύο στο αρχικό σχήμα. Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς , Κουτσιανικούλης Μαρουκάκης θωρούνται δεδομένοι αλλά είναι άγνωστο αν θα παίξει ο Μπόγιοβιτς πίσω από τον Μαρουκάκη σε ένα σύστημα 4-4-1-1 ή θα πάει ο Σέρβος στα πλάγια με τον Ουρτάδο πίσω από τον Μαρουκάκη σε τακτική 4-2-3-1.

Από κει και πέρα προβάδισμα για αμυντικό χαφ έχει ο Μπανούσης αλλά χθες δοκιμάσθηκε και ο Ναγιάρ που ίσως αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη. Ακόμη ο Βαρέλα έχει εντυπωσιάσει το τελευταίο διάστημα και βάζει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα με "αντίπαλο" τον ποιοτικό Λαμπρόπουλο που σε αρκετά παιχνίδια δίνει λύσεις. Σίγουρα για τις δύο αυτές θέσεις ο προπονητής θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Το γεγονός ότι επέλεξε είκοσι παίκτες στην αποστολή κάνει δύσκολη και την επιλογή της δεκαοκτάδας στην οποία θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Βέρτζου και ίσως του Καπού.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Σάκης Τσιώλης, είναι οι: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μασούρας, Νικολακάκης, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός.

Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Με 18 ποδοσφαιριστές ήρθε στη Λάρισα η αποστολή του Κισσαμικού. Αναλυτικά οι: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσουβαλτσίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τζημογιάννης, Σελινιωτάκης, Λώττας, Ενγκουέμ, Αυγενικού, Μάνιας, Βαττής, Ποκόνγκ, Σαπαλίδης, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ

Ο Παναγιώτης Κουλούδης, από το Σύνδεσμο Λέσβου, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Κισσαμικό. Βοηθοί του ο Γεώργιος Κελάζογλου από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής και ο Γεώργιος Θεοδώρου από τον σύνδεσμο Πιερίας. Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης επίσης από την Πιερία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι πρωτοπόροι αναμένεται να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Συγκεκριμένα η Λάρισα υποδέχεται στη θεσσαλική πόλη τον Κισσαμικό και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, όπως και η Κέρκυρα, η οποία υποδέχεται τη Ζάκυνθο. Φαβορί για την επικράτηση είναι και τα Τρίκαλα, τα οποία υποδέχονται τον Πανελευσινιακό. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Football League έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ (15:00)

==========================

Εργοτέλης-Απόλλων Σμύρνης    0-3 (α.α.)

Παναιγιάλειος-Ολυμπιακός Βόλου            3-0 (α.α.)

Παναχαϊκή-Χανιά

ΑΕΛ-Κισσαμικός (ΟΤΕ TV)

Τρίκαλα-Πανελευσινιακός

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός

Καλλιθέα-Αχαρναϊκός

ΔΕΥΤΕΡΑ

15:00 Κέρκυρα-Ζάκυνθος

18:30 Λαμία-Αγροτικός Αστέρας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1. ΑΕΛ 23αγ.   50

 2. Κέρκυρα      23        49

 3. Απόλλων Σμύρνης    23        46

 4. Τρίκαλα        23        40

 5. Λαμία           23       37

 6. Καλλιθέα     23        36

 7. Κισσαμικός   23        34

 8. Πανσερραϊκός           23        32

 9. Αχαρναϊκός  23        31

10. Παναιγιάλειος          23        30

11. Αναγέννηση Καρδίτσας        23        29

12. Ζάκυνθος     23        27

13. Χανιά          23        25

14. Αγροτικός Αστέρας  23        24

15. Παναχαϊκή   23        20

16. Πανελευσινιακός      23        20

17. Εργοτέλης   23        13

18. Ολυμπιακός Βόλου  23        13

* Ολυμπιακός Βόλου και Εργοτέλης έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών έκαστος.

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή οι νέες ημερομηνίες των αγώνων για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League 2015-2016, όπου συμμετέχει και η ΑΕΛ. Με μία εμβόλιμη αγωνιστική θα καλυφθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα της Football League. Έτσι η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε μία εμβόλιμη αγωνιστική και το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη (27/04). Οι νέες ημερομηνίες του προγράμματος της ΑΕΛ έχουν ως εξής:

24η αγωνιστική: Κυριακή 20/03/2016, 15:00 ΑΕΛ-Κισσαμικός

25η αγωνιστική: Σάββατο 26/03/2016, 15:00 Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΛ

26η αγωνιστική: Σάββατο 02/04/2016 ΑΕΛ-Καλλιθέα

27η αγωνιστική: 10 Απριλίου ΑΕΛ-Παναχαϊκή

28η αγωνιστική: 17 Απριλίου Κέρκυρα-ΑΕΛ

29η αγωνιστική: 24 Απριλίου ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας

30ή αγωνιστική: Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου Τρικαλα-ΑΕΛ

31η αγωνιστική: 8 Μαΐου ΑΕΛ-Πανσερραϊκός

32η αγωνιστική: 15 Μαΐου Ζάκυνθος-ΑΕΛ

33η αγωνιστική: 22 Μαΐου ΑΕΛ-Χανιά

34η αγωνιστική: 29 Μαΐου Αχαρναϊκός-ΑΕΛ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass