Και γαλάζιο «σενάριο ΚΤΕΛ»

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2017 21:20

*ΠΑΝΤΩΣ δεν είναι μόνο στον πασοκικό χώρο που πλέχθηκε «σενάριο ΚΤΕΛ», ήτοι αναχώρηση δρομολογίου Λάρισας-Αθήνας. Διαδόσεις που υποχρεώθηκε να διαψεύσει κατηγορηματικά και με τον προσήκοντα θυμό ο Φίλ. Σαχινίδης.

Οι «πληροφορίες» τον ήθελαν να μετατίθεται ως υποψήφιος βουλευτής στην πρωτεύουσα ώστε να διευκολυνθεί στη Λάρισα, εφόσον προσχωρήσει, ο Κ. Μπαργιώτας.

Πανομοιότυπο σενάριο κυκλοφορεί και στη ΝΔ. Και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι να δημοσιοποιηθεί ώστε να χτυπηθεί η φημολογία με δημόσια διάψευση.

***

*ΛΟΙΠΟΝ, για τον Μάξ. Χαρακόπουλο διαδίδεται ότι θα πάει υποψήφιος στην Αθήνα ώστε να διευκολυνθούν νέες φιλόδοξες υποψηφιότητες και επανακάμψεις στο κόμμα. Φυσικά τον τιμά το σενάριο. Αφού τον θεωρεί άξιο να εκλεγεί αντιμετωπίζοντας τα θηρία της πρωτεύουσας. Όμως καμία παρόμοια σκέψη δεν φαίνεται να έχουν στο επιτελείο του, ούτε έχει υποπέσει στην αντίληψή τους ως πρόταση. (Συνηθίζονται όμως αυτά τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.)

***

*ΩΣΤΟΣΟ επιστρατεύτηκε και η ακόλουθη λογική, λογική ξεκάρφωτη του τύπου «ράβδος εν γωνία άρα βρέχει»: ο Μάξ. Χαρακόπουλος, ως τομεάρχης αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, ως «σκιώδης Τόσκας» δηλαδή, εφόσον κερδίσουν την κυβέρνηση θα κληθεί να εφαρμόσει μία από τις πλέον ξεκάθαρες υποσχέσεις του Κυρ. Μητσοτάκη. «Σε ένα μήνα θα έχω καθαρίσει τα Εξάρχεια» δεν είχε πει; Ε, ο Λαρισαίος εντεταλμένος για τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις δεν θα πρέπει να έχει αθηναϊκή νομιμοποίηση; (Ίσα-ίσα… όποιος φορτωθεί τέτοια αποστολή πρέπει μάλλον να μην έχει εξάρτηση ψήφου στην πρωτεύουσα. Ώστε να μπορέσει να αποφασίσει εκτροπή Ιλισού και Κηφισού, άλλος τρόπος να καθαρίσει υπάρχει;)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass