Οι πενταετούς

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2017 21:27

* «ΤΟ θέμα είναι να τρουπώσω. Άμα τρουπώσω... Τρούπωσα». Με τη θρυλική ατάκα του Κ. Βουτσά σχολίαζε ο Λαρισαίος το θέμα με τους συμβασιούχους πυροσβέστες πενταετούς θητείας που διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους.

- Όχι ότι δεν χρειάζονται στην υπηρεσία, όχι ότι δεν πρέπει να δουλεύουν οι άνθρωποι, εντάξει αλλά είχαν μπει ως πενταετούς διάρκειας, τώρα που πέρασαν τα πέντε χρόνια; Α, συνεχίζουμε...

- Κοίτα, έταζε μονιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά...

-Κι απ’ ότι φαίνεται το προχωρούν, οι δανειστές μην τους πάρουν μονάχα χαμπάρι... Αλλά να υπερθεματίζουν για μονιμοποίηση κι οι γαλάζιοι βουλευτές; Τα διάβασες στην εφημερίδα.

-Ναι βέβαια. Άλλη μέρα ήταν που κατήγγελλαν σφοδρά την κυβέρνηση για διορισμούς, άλλη βδομάδα όταν διαμαρτύρονταν για το γιγάντιο και σπάταλο Δημόσιο.

-Το ωραίο είναι πως άμα ήταν υπουργός Εσωτερικών ο Μητσοτάκης δεν θα συζητούσε κανείς τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων αλλά πόσοι από τους μόνιμους θα απολύονταν...

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass