Το προώθησε

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2017 22:35

*- ΜΠΟΡΕΙ να ανέδειξε το ζήτημα του Γηροκομείου η Καραλαριώτου με την ερώτησή της, ωστόσο ο Καλαμπαλίκης ήταν που έδειξε την οδό της λύσης…

Δημοτικός παράγοντας που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα διηγιόταν το στόρι. Που ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Τζανακούλη και κουμανταδόρος στη ΔΕΥΑΛ παλιότερα, εξήγησε ότι η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει αξιοποιώντας το κονδύλι «του 5%». Συναίνεσαν όλοι και την επομένη στο ΔΣ της ΔΕΥΑΛ πρότεινε, εκτός ημερήσιας διάταξης, να επιχορηγηθεί το Γηροκομείο με 150.000 ευρώ. Αυτό θα έλεγα κι εγώ, με πρόλαβες, σημείωσε ο δήμαρχος, εισκομίζοντας σχετικό έγγραφο με το αίτημα του διευθυντή Παύλου Τσούμα. Και ομοφώνως ελήφθη η απόφαση. Δεν έχει σημασία ποιος πρώτος, ποιος δεύτερος, ο σκοπός μετράει, σημείωσε ο Κ. Καλαμπαλίκης, κάνοντας ρελάνς. Αφού το Αρχαίο Θέατρο δεν απορρόφησε ακόμη τα περυσινά, να δώσουμε φέτος και τα 500 χιλιάρικα που μπορεί να διαθέσει η ΔΕΥΑΛ , όλο το ποσό στο Γηροκομείο να ξελασπώσει. Να το δούμε, δεν έχω αντίρρηση, απάντησε ο Απ. Καλογιάννης. (Του οποίου το μυαλό όμως λογικά θα του το τριβελίζει η εκκρεμότητα της απουσίας ελέγχου εδώ και πέντε χρόνια στο Γηροκομείο.)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass