Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ;

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2017 23:37

Αμέσως κόντρα

*ΓΡΑΦΤΗΚΕ στην εφημερίδα για την επικείμενη ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Μπαργιώτα, όπως κει έγινε δηλαδή, στην Αθήνα όμως έπλεξαν αμέσως σενάρια. Θεωρώντας όχι απλώς δεδομένη τη μετακίνησή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη αλλά και με συμφωνημένες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. «Καίγοντας» διάφορα χαρτιά.

***

*ΤΟ «Πρώτο Θέμα» επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, καταφανώς πασοκικής προέλευσης, σημειώνει για την απόφαση Μπαργιώτα: «Προηγήθηκε άγριο παρασκήνιο με αντικείμενο την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λάρισα.

Ως γνωστόν εκεί εκλεγόταν βουλευτής ο Φίλιππος Σαχινίδης που πρόσφατα προσχώρησε με το ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ενώ ισχυρός διεκδικητής εμφανίζεται και ο Νίκος Τσιλιμίγκας καρδιοχειρουργός και υποψήφιος παλιότερα με το ΠΑΣΟΚ. Η συμφωνία που φαίνεται να είχε προσφερθεί στον γιατρό κ. Μπαργιώτα ήταν να αποφασίσει άμεσα να ανεξαρτητοποιηθεί και στη συνέχεια να ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη αλλιώτικα θα οριστικοποιούντο οι υποψηφιότητες των δύο ισχυρών αντιπάλων του. Από τη στιγμή όμως που ο κ. Μπαργιώτας θα πάρει τον δρόμο προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο κ. Σαχινίδης θα μετακομίσει σε περιφέρεια της Αθήνας και η μάχη στη Λάρισα θα δοθεί «μόνο» μεταξύ των δύο γιατρών».

***

*Η διάψευση ήταν θέμα χρόνου. Ήρθε όμως από τον Φιλ. Σαχινίδη, μέσω της «Καθημερινής». Κι ήταν σκληρή. Για τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ. «Πληροφορίες ωστόσο που θέλουν τον κ. Κ. Μπαργιώτα να έχει ήδη προβεί σε συμφωνία με τη Χαρ. Τρικούπη προκειμένου ο κ. Φίλιππος Σαχινίδης να είναι υποψήφιος στο εξής στην Αθήνα και όχι στη Λάρισα και να διευκολυνθεί έτσι η επανεκλογή του με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, δεν φαίνεται να ευσταθούν. Όπως δήλωσε πριν από λίγο στην «Κ» ο κ. Σαχινίδης ουδέποτε ετέθη σε εκείνον θέμα μετακίνησής του σε άλλη περιφέρεια εκτός της Λάρισας, ενώ χωρίς να κρύβει την έκπληξή του για τα σχετικά δημοσιεύματα πρόσθεσε ότι «αν έχουν γίνει τέτοιες υπόγειες συμφωνίες μεταξύ άλλων προσώπων που δεν γνωρίζω θα έχουν προφανή αντίκτυπο και στη σχέση του ΠΑΣΟΚ με το ΚΙΔΗΣΟ». (Υπόθεση με πολύ ζουμί).

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass