Ευφραίνεται η καρδούλα του... Καρδούλα

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2017 21:02

*ΣΕ ειδικό στατιστικολόγο εξελίσσεται ο απόστρατος αλλά απόλυτα μάχιμος μηχανικός Νίκος Καρδούλας, μελετητής των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων, προσπαθεί να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα παρότι η πρώτη ύλη που χρησιμοποιεί αποδεικνύεται μονίμως αναξιόπιστη.

Αυτή τη φορά, αξιοποιώντας τα στοιχεία των 5 δημοσκοπήσεων του παρελθόντος Ιανουαρίου συμπεραίνει ότι η ΝΔ θα έπαιρνε 36%, με αναγωγή, ο ΣΥΡΙΖΑ 26%, τρίτο κόμμα η Χ.Α., ενώ Λεβέντης, Ποτάμι μένουν εκτός Βουλής όπως επίσης και Κωνσταντοπούλου-Λαφαζάνης, εντός όμως ο Καμμένος.

***

*ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ τη μέθοδο Καρδούλα, εξάγει το αποτέλεσμα που ποθεί η καρδούλα του, καθότι τυγχάνει και κομματικό στέλεχος πρώτης γραμμής. Λοιπόν, με τα προαναφερθέντα ποσοστά η ΝΔ εξασφαλίζει 152 έδρες, αυτοδυναμία ουάου, ο ΣΥΡΙΖΑ μόνον 71 κ.ο.κ. «Η εκτίμησή μου είναι ότι αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα υπερβεί το 40% σύμφωνα με τη δυναμική που παρουσιάζει», προσθέτει ο Ν. Καρδούλας. Ο οποίος σημειωτέον, με την ίδια μέθοδο ανάλυσης έχει πέσει μέσα στις περασμένες εκλογές, που τις είχε χάσει η ΝΔ ενώ και την εσωκομματική επικράτηση Μητσοτάκη είχε προβλέψει. (Κι ευφραίνεται η καρδούλα του.)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass