Έπαιξαν ομαδικά οι Αστυνομικοί

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2016 20:15

* ΕΝΙΑΙΟ το ψηφοδέλτιο στις εκλογές της ΕΑΛ, της Ένωσης Αστυνομικών στη Λάρισα. Ωστόσο όλοι ήξεραν ότι δύο ομάδες υποψηφίων αντιμάχονταν με στόχο την πλειοψηφία και την προεδρία. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κι οι αστυνομικοί πήγαν όλοι, μα όλοι, να ψηφίσουν.
* * *
* ΠΡΩΤΟΣ σε σταυρούς και με διαφορά εκλέχθηκε ο Δήμος Γεωργαντάς, χαίρει υψηλής εκτίμησης στις τάξεις των συναδέλφων του. Από την παρέα του όμως εκλέχθηκαν μόνο άλλοι δύο. Ο δεύτερος σε σταυρούς (Τηγανής) κι ο ένατος (Ζησάκης). Πύρρειος νίκη με τρεις στους εννιά.
* * *
* ΜΠΟΡΕΙ ο απερχόμενος πρόεδρος να βγήκε τέταρτος σε σταυρούς, όμως θα συνεχίσει στο τιμόνι της ΕΑΛ για τρίτη θητεία. Η παρέα του έπαιξε πιο ομαδικά κι ο Θαν. Νταβούρας αύξησε σε έξι τους φίλους του στη νέα διοίκηση, από πέντε που ήταν στην προηγούμενη. Μαζί του Θελούρας, Ζίκος, Μαζντανής, Χρυσαφούδης και Αναγνώστου. Με 6-3 είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει ως πρόεδρος με τριετή κιόλας θητεία πλέον.
Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass