Χωρίς ρεύμα το τριήμερο

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2016 19:53

* ΑΥΤΟ μόνο ως εκδίκηση μπορεί να εκληφθεί. Απλώς ανοησία ή ανευθυνότητα δύσκολο. Εκτός κι αν κάποιοι της ΔΕΗ κάνουν σαμποτάζ στην ίδια την επιχείρησή τους. Συνήθως δεν είναι πολλά λεφτά οι λογαριασμοί του κοινόχρηστου ρεύματος στις πολυκατοικίες. Σύνηθες επίσης πλέον να μένουν απλήρωτοι αφού σε πολλές οικοδομές δεν μπορούν να μαζέψουν τα κοινόχρηστα. Η φτώχεια της κρίσης φέρνει γκρίνια και διαφωνίες με τους διαχειριστές.
* * *
* ΣΕ κεντρική πολυκατοικία λοιπόν, στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου, με απλήρωτο τον λογαριασμό, πήγε η ΔΕΗ και έκοψε το κοινόχρηστο ρεύμα. Πότε; Το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο πριν λήξει το ωράριο. Και; Μέχρι τη Δευτέρα που θα μπορέσουν να πληρώσουν, οι ένοικοι μένουν χωρίς ασανσέρ, δίχως φως στη σκάλα, ούτε τηλεόραση μπορούν να βλέπουν αφού δεν λειτουργεί η κεντρική κεραία στην ταράτσα. Ανάμεσά τους πολλοί ηλικιωμένοι, τους προέκυψε αίφνης δράμα τριήμερο. Πρέπει να ήταν πολύ σκληρός αυτός που σκέφτηκε να τους κάνει τη ζημιά...
Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass