Συγκρίνοντας

Δημοσίευση: 21 Απρ 2016 4:20

 

*ΕΚΑΝΕ τη σύγκριση ο Λαρισαίος. Άλλωστε η κυβέρνηση Τσίπρα τους είχε ορίσει την ίδια περίπου περίοδο, στην ίδια περιφέρεια, με έδρα τη Λάρισα, να ηγηθούν ευαίσθητων τομέων, της Παιδείας και της Υγείας. Εκείνη δεν ήταν καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και έγινε μάλλον, αυτός ήταν στέλεχος που όμως αποχώρησε στην πορεία διαφωνώντας, από το κόμμα όχι από το πόστο.

***

*Επιθέσεις δέχονται αμφότεροι. Περισσότερες η Ελ. Αναστασοπούλου, που ως διευθύντρια Εκπαίδευσης έχει να κάνει με δασκάλους, νηπιαγωγούς, γονείς, καθηγητές, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚ και αιρετούς, που εδώ και χρόνια αγαπούν τη δημοσιότητα και τις καταγγελτικές ανακοινώσεις. Ωστόσο η Τυρναβίτισσα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, τίποτε δεν αφήνει να πέσει κάτω.

***

*ΑΠΟ την άλλη ο κομαντάντε Νέστορ, ο οποίος διάγει ‘’κάνοντας τον Κινέζο’’, όχι τον Μάο, αδιαφορώντας για τις αντιπαραθέσεις που εξελίσσονται εσωτερικά και στο παρασκήνιο του τομέα του. Ούτε με όσα χρεώνουν οι αντιπολιτευόμενοι ασχολείται δηλαδή, όμως η αντιπαράθεση έχει να κάνει με τους δύο υποδιοικητές του αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους βουλευτές της περιοχής και τις Νομαρχιακές. Επαναστατικός εμφύλιος.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass