Στημένη...

Δημοσίευση: 10 Απρ 2016 8:20

 

* ΣΤΗΝ αρχή έλεγαν να πάνε το βράδυ απρόσκλητοι στην Ελασσόνα. Και να «τιμήσουν» τον αρχηγό πρώτα αλλά και τον συνάδελφό τους (του ψηφοδελτίου πρώτο βουλευτή με τη σειρά με παράταση εξαμηνίτη), που εγκαινίαζε το πολιτικό του γραφείο. Ύστερα το ξανασκέφτηκαν. Απρόσκλητοι καθώς ένιωθαν, δεν έρχονταν και οι άλλοι δυσαρεστημένοι της Θεσσαλονίκης, το μετάνιωσαν...

Τελικά πρυτάνευσε η λογική των «κομάντος» του κόμματος. Δεν εξακριβώθηκε ποιος το πρότεινε, ούτε κατέστη δυνατόν να διασταυρωθεί ως γεγονός, αλλά η ιδέα να τη στήσουν μεσάνυχτα στις στροφές της Μελούνας και να ρίξουν καρφιά την ώρα που θα περνούσε... λεβέντικα ο πρόεδρος, ήταν σατανική. Μάλιστα ο Δαμιανός ήταν έτοιμος από καιρό. Είχε αγοράσει και το τελάρο με τις πρόκες.

Ο πρόεδρος όμως τους την έσκασε. Έφυγε το πρωί... Ούτε τη "Λαδόκολλα" δεν απόλαυσε, όπου συνήθιζε να τραπεζώνεται στο παρελθόν κατά πώς λένε οι άσπονδοι πλέον φίλοι του, στο «τζαμπέ» πάντα.

Χ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass