Νίτσα...

Δημοσίευση: 01 Απρ 2016 7:19

* ΛΙΓΟ έλειψε να γίνει «Βουλή», το θέατρο ΟΥΗΛ, προχθές βράδυ κατά την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Νίτσας Λουλέ. Και καθώς δύο εκ των ομιλητών κόντεψαν να «πιαστούν» διαφωνούντες σε βασικά πολιτικά συμπεράσματα, Μ. Χαρακόπουλος και Άννα Βαγενά, σηκώθηκαν κάποιοι και διακριτικά αποχώρησαν από την αίθουσα ενώ από μικροφώνου ο συντονιστής Α. Γιουρμετάκης, τους παρακαλούσε να μην του δώσουν την ευκαιρία να κάνει τον πρόεδρο Βούτση.

Ήταν πάντως μια εκδήλωση πολιτική, στην οποία κυριάρχησε το συναίσθημα, με αποκορύφωμα τη συγκίνηση του βουλευτή Σπύρου Λυκούδη που ξέσπασε σε λυγμούς, ιδιαίτερα όταν αναφέρονταν στη μητέρα της Νίτσας Λουλέ. Με την οικογένειά της ο Σπύρος Λυκούδης ήταν πολύ κοντά. Και με τη συγγραφέα έζησαν όπως είπε 50 χρόνια μαζί. «52 τον διόρθωσε η Λουλέ, αφού γεννηθήκαμε και οι δύο το 45!»

Και η βουλευτής Άννα Βαγενά θυμήθηκε τα παιδικά τους χρόνια. Και ιδιαίτερα μια εκδήλωση στο Κηποθέατρο όπου η βουλευτής το μόνο που θυμόταν περισσότερο ήταν ένα κόκκινο φουστάνι που φορούσε. Το ίδιο και η Λουλέ, όταν θυμήθηκε που χόρευε πιτσιρίκα έναν ευρωπαϊκό χορό για να την επιπλήξει αργότερα ο Χριστόφορος. Στον αείμνηστο Δαμάνη αναφερόταν...

Χ.Τ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass