Λακούβες…

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2017 15:25

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Είμαι κάτοικος της οδού Κασσάνδρας του Δήμου Λαρισαίων (sic). Για όσους δεν γνωρίζουν είναι σχεδόν εφαπτόμενη στην Καλλιθέας, εκεί που γίνεται την Τετάρτη η μεγαλύτερη Λαϊκή Αγορά της πόλης, στην αλάνα (δωρεάν χώρος στάθμευσης τις υπόλοιπες μέρες).

Η κατάσταση που επικρατεί στη γειτονιά μας έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της λογικής και της καθαριότητας καθώς έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, χώρο εγκατάλειψης αυτοκινήτων και άλλα τέτοιου είδους δυσάρεστα πράγματα τα οποία δεν τιμούν τον Δήμο! Η καθαριότητα πλέον είναι απούσα, καθώς σκούπα από τον δρόμο μας περνά σπάνια. Παρόλα τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε.. για τις λακκούβες ούτε να σχολιάσω δεν μπορώ. Σας παραθέτω φωτογραφίες παρακάτω για να έχετε μια άποψη και εσείς.. η μικρότερη ξεκινά από 5cm βάθος και φτάνουμε ως τα 12cm.. (Το κακό είναι ότι δεν έχουμε τζιπ και 4Χ4 οχήματα, αλλιώς δεν θα σας ενοχλούσα) όπως επίσης φαντάζεστε τι γίνεται κάθε Τετάρτη, όταν όλοι οι μικροπωλητές περνούν από το σημείο φορτωμένοι από τις 2 τα ξημερώματα..

Για το μισογκρεμισμένο σπίτι με τα ερείπια ούτε λόγος, μνημείο του πολέμου της Συρίας από βομβαρδισμούς για να μας θυμίζει πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε ειρηνική (ακόμα) χώρα!

Έχω απευθυνθεί αρκετές φορές στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου χωρίς να γίνει κάποια ενέργεια.. και το κακό είναι ότι αργούν και οι Δημοτικές εκλογές όπου ως δια μαγείας δραστηριοποιούνται για την επίλυση των προβλημάτων!

Ας ελπίσουμε ότι μια δημοσιοποίηση των προβλημάτων θα φέρει μια κάποια λύση!

Σας ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να δημοσιευτεί μήπως και συγκινηθεί κάποιος!

Α.Α

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass