ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Προσλήψεις 690 εργαζομένων σε νοσοκομεία

* Εννέα θέσεις στα νοσοκομεία της Λάρισας

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2015 0:21

Εκδόθηκε χθες από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη (5Κ/2015 ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 690 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Από αυτές, 374 θέσεις περιλαμβάνονται στην κατηγορία της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (κλάδων και ειδικοτήτων όπως Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Επισκεπτών Υγείας, Ιατρικών Εργαστηρίων, Λογιστικής, Μαιών − Μαιευτών, Μηχανικών ειδικοτήτων: Ηλεκτρονικών Τεχνικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Νοσηλευτικής, Πληροφορικής, Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, Φυσικοθεραπείας) ενώ άλλες 316 θέσεις, περιλαμβάνονται στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Βοηθών Νοσηλευτικής − Αδελφών Νοσοκόμων − Νοσοκόμων Φυλάκων Ασθενών, Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων − Παρασκευαστών, Βοηθών Φαρμακείου, Διοικητικών Γραμματέων − Διοικητικού Λογιστικού, Μαγείρων, Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, Τεχνικών ειδικότητας Ηλεκτρολόγου, Χειριστών Εμφανιστών − Χειριστών Ιατρικών Συσκευών).

Για τα νοσοκομεία της Λάρισας στην προκήρυξη περιλαμβάνονται 6 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής, 2 θέσεις ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής και, 1 θέση ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων.

Όπως διευκρινίζεται από το ΑΣΕΠ, το ΦΕΚ της προκήρυξης «οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ').

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 17 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και λήγει την 1η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2015

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Τ.Ε. ή Δ.Ε.), θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 7ης Δεκεμβρίου 2015, ημέρας Δευτέρας» καταλήγει το ΑΣΕΠ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass