ΠΗΡΕ 68,5% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Θρίαμβος Ντ. Γιαννακόπουλου στους γιατρούς

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 4:02 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:34

Θριαμβευτική επανεκλογή της διοίκησης Γιαννακόπουλου στις χθεσινές εκλογές του τοπικού ιατρικού συλλόγου, που διεξήχθησαν , γενικά σε ήρεμο και χωρίς εντάσεις κλίμα .Παρά τις αμφισβητήσεις και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών, η γαλάζια πλειοψηφία του απερχόμενου ΔΣ , απέσπασε ποσοστό 68,5% ,έναντι της «κόκκινης» αντιπολίτευσης -που εκπροσωπήθηκε μέσα από 3 ξεχωριστά ψηφοδέλτια- ενώ αυξημένη ήταν και η συμμετοχή των γιατρών.          

Ποιο συγκεκριμένα στις χθεσινές εκλογές , ψήφισαν 955 μέλη, έγκυρα 914, άκυρα 23, λευκά 18.Για το Δ.Σ. πήραν: ΙΣΛ: 626 ψήφοι 68,5%, Παρέμβαση: 146 ψήφοι 16%, ΔΗΠΑΚ 72 ψήφοι 8%, ΑΡΜΙ  70 ψήφοι 7,5%.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά  την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο πρόεδρος του απερχομένου ΔΣ του Ιατρικού συλλόγου. κ. Ντ. Γιαννακόπουλος ,έκανε στην «ΕτΔ» την παρακάτω δήλωση: Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων γιατρών στις εκλογές , αποτελεί την ασφαλέστερη απόδειξη των μεγάλων και οξυμένων προβλημάτων που ταλανίζουν τον ιατρικό κόσμο και κατ επέκταση την κοινωνία. Ταυτόχρονα όμως αποδεικνύουν ότι η σθεναρή στάση της διοίκησης  του συλλόγου μας, έναντι σκληρών και αντιιατρικών μέτρων που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναγνωρίζεται ως η μόνη ρεαλιστική και αποτελεσματική προοπτική διεξόδου. Και σε αυτή τη γραμμή θα συνεχίσουμε να κινούμαστε και στη νέα περίοδο, όποια κι αν είναι τα εμπόδια,  όσο και αν κάποιοι επιμένουν να εξαντλούν την αντιπολιτευτική τακτική τους σε προσωπικές επιθέσεις. Οι συνάδελφοι, έδωσαν με την ψήφο τους , τη δική τους αποστομωτική απάντηση σε όσους μας αμφισβήτησαν , επιβραβεύοντας πανηγυρικά την έως τώρα πολιτική μας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλουν και τη συμμετοχή τους στην κοινή μας προσπάθεια.

Τα πλήρη αποτελέσματα για το ποιοι εκλέγονται στο ΔΣ, τα Πειθαρχικά Συμβούλια ,την  Εξελεγκτική επιτροπή και τον Πανελλήνιο Ιατρικό σύλλογο, αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα σήμερα , καθώς η καταμέτρηση συνεχίζονταν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.                 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass