Προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού στο Πανεπιστημιακό μέσω ΕΣΠΑ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2015 13:53

 

Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαγωνιστικών διαδικασιών, ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας Κ. Καραμπάτσας, προχώρησε χθες σε υπογραφή δύο ακόμη συμβάσεων για την προμήθεια βιοϊατρικού εξοπλισμού για κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, με χρηματοδότηση από πόρους ΕΣΠΑ . Παράλληλα, ζήτησε από τους αναδόχους που προέκυψαν την παράδοση του νέου σύγχρονου υλικού το ταχύτερο δυνατό, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η ανανέωση του εξοπλισμού για τις κλινικές και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του νοσοκομείου. Αναλυτικότερα πρόκειται για έναν έγχρωμο υπερηχοτομογράφο κατάλληλο για εξετάσεις αγγειολογίας αλλά και άλλων ειδικοτήτων όπως καρδιολογία, χειρουργική, παιδιατρική, συνολικής αξίας και δύο φορητά μόνιτορ τεσσάρων καναλιών για την κάλυψη των αναγκών της Αγγειοχειρουργικής κλινικής και για τρεις πολυκάναλους (6-12 κανάλια) ηλεκτροκαρδιογράφους και δύο φορητά μόνιτορ τεσσάρων καναλιών για την κάλυψη αναγκών της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής.

Με την ευκαιρία τόνισε ότι το Νοσοκομείο, και πιο συγκεκριμένα η ειδική ομάδα που λειτουργεί για την υλοποίηση του ΕΣΠΑ, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις ενέργειες για την ολοκλήρωση όλων των έργων που έχουν ενταχθεί στο ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass