Το νέο Δ.Σ. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

* ΜΕ ΔΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ * ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2024 13:11

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, αρμοδιότητας 5ης Δ.Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και είναι το εξής: Πρόεδρος Δημήτριος Κατσικονούρης, πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας, προσωρινός Διοικητής στο Π.Γ.Ν. Λάρισας. Αντιπρόεδρος Μιλτιάδης Ευστρατιάδης, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προσωρινός Αναπληρωτής Διοικητής στο Π.Γ.Ν. Λάρισας, με αναπληρώτριά του την Ειρήνη Παναγιωτοπούλου προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικής- Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου. Τακτικά μέλη είναι οι ακόλουθοι:

Θεόφιλος Καραχάλιος, καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής Ορθοπεδικής - Π.Γ.Ν. Λάρισας, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Ζαχαρούλη καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κωνσταντίνα Ζησοπούλου, Νοσηλεύτρια με αναπληρώτριά της την Γεωργία –Μαρία Ντραφοπούλου, εκπαιδευτικό. Μιχάλης Τζιατζιάς, εκπαιδευτικός με αναπληρώτριά του την Ευριδίκη Μήλιου, Δικηγόρο. Χαράλαμπος Σκουλάκης, καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκπρόσωπος των ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρώτριά του την Ανθή Μπανιά επιμελήτρια Α’ Αναισθησιολογίας. Γεώργιος Ιωαννίδης, υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ κλάδου Ραδιολογίας - Ακτινολογίας με βαθμό Α’ εκπρόσωπος των εργαζομένων- πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρώτριά του την Όλγα Αγγλοπούλου, υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής, ομοίως. Ευάγγελος Αποστόλου, αντιπεριφερειάρχης Υγείας, περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Λάρισας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας, με αναπληρώτριά του την Ανδριάνα Κομήτσα, αντιπεριφερειάρχη Εθελοντισμού και Πρόνοιας, ομοίως. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, παιδίατρος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, με αναπληρώτριά του την Ειρήνη Μακρή παθολόγο- αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Συλλόγου. Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής. Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

gnl.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass