Εγκαιρη διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων που αφορούν στην υγεία των γυναικών

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2022 15:10

«Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μαιευτική - Γυναικολογία αξιολογούνται και παρατίθενται από τους καλύτερους ειδικούς έτσι ώστε να μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινή παροχή υπηρεσιών στη χώρα μας» τόνισε στην «Ε» ο καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας στην Ιατρική Λάρισας, Αλέξανδρος Δαπόντε με αφορμή και την Ειδική Σύνοδο της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας (ΕΜΓΕ) που διεξάγεται για πρώτη φορά στη Λάρισα.

Οι εργασίες της 29ης Ειδικής Συνόδου ολοκληρώνονται σήμερα στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ με εισηγήσεις Ελλήνων και ξένων ομιλητών και όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Συνόδου, Αλέξ. Δαπόντε, αναφερόμενος στη διοργάνωση, «συνεχίζοντας έτσι τη μακρόχρονη παράδοσή της σε συναντήσεις υψηλού επιστημονικού επιπέδου».
Για να υπογραμμίσει ότι στο πλαίσιο της επιστημονικής διοργάνωσης «καταξιωμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναπτύξουν θέματα Μαιευτικής και Γυναικολογίας, προς ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετική με τη σωστή παρακολούθηση, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία προβλημάτων που αφορούν στην υγεία των γυναικών».
Με αφορμή τη διοργάνωση, ο κ. Δαπόντε σημείωσε τέλος ότι «όραμα του Δ.Σ., είναι η ΕΜΓΕ να παραμείνει πρωτοπόρος εταιρεία της Μαιευτικής και Γυναικολογίας δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για τη συνεχή επιμόρφωση των Μαιευτήρων - Γυναικολόγων και των ειδικευομένων Ιατρών, οργανώνοντας μετεκπαιδευτικές επιστημονικές εκδηλώσεις, και προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass