Εθιμοτυπικά στον Μητροπολίτη Ιερώνυμο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2020 15:16

Τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο επισκέφθηκε στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Λαρίσης ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Δρ. Χρίστος Λιάπης, στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στην πόλη της Λάρισας, με στόχο την εκ του σύνεγγυς διαπίστωση των αναγκών του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ».

Ο Δρ. Λιάπης εξήρε την προσωπικότητα και τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες του Σεβασμιότατου και υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας με την Εκκλησία στην υπόθεση της πρόληψης και της καταπολέμησης των ναρκωτικών, η οποία, ως εθνική υπόθεση, απαιτεί τις συνέργειες όλων των ηθικών, πνευματικών και θεσμικών δυνάμεων της κοινωνίας. Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ έδωσε στον Μητροπολίτη, ως δώρο, ένα αναμνηστικό σπίτι από πηλό που κατασκεύασαν τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας «ΙΘΑΚΗ» του ΚΕΘΕΑ, την οποία είχε επισκεφθεί την προηγούμενη ημέρα στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως «οι θεραπευτικές κοινότητες αποτελούν το φυσικό και πνευματικό “σπίτι” των μελών», ενώ έλαβε από τον Σεβασμιότατο μία εικόνα του Αγίου Αχιλλίου και του Αγίου Βησσαρίωνος, τονίζουσα, προφανώς, τις κοινές αναφορές ανατροφής και καταγωγής του κ. Λιάπη σε Λάρισα και Καλαμπάκα αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass