Αρνητικό το δείγμα και για τον Βολιώτη

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2020 15:00

Σε επίπεδο υποψίας για προσβολή από κορονοϊό έμεινε η περίπτωση του 32χρονου Βολιώτη, που μεταφέρθηκε προχθές το απόγευμα με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με πολλαπλά συμπτώματα και αφού ταξίδεψε πρόσφατα στις προσβεβλημένες περιοχές της Βόρειας Ιταλίας.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης από το Κέντρο Αναφοράς της Θεσσαλονίκης έφθασε χθες αργά το μεσημέρι και ήταν αρνητικό, με συνέπεια την έξοδο του Βολιώτη από τη Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Στο μεταξύ δύο ακόμη άτομα, ένας 37χρονος Λαρισαίος, νοσηλευτής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, και ένας 57χρονος κτηνίατρος βρίσκονται από χθες σε θάλαμο αρνητικής πίεσης της Μονάδας Λοιμωδών Νοσημάτων και εξετάζεται για προσβολή από κορονοϊό. Ο νοσηλευτής επέστρεψε χθες από κανονική άδεια, στη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκε τη γειτονική Ιταλία για λόγους υγείας, και αμέσως του ζητήθηκε για προληπτικούς λόγους να ελεγχθεί προκειμένου να αποκλειστεί οποιαδήποτε υποψία μεταφοράς και προσβολής από τον ιό. Τα αποτελέσματα των δειγμάτων που στάλθηκαν για έλεγχο στη Θεσσαλονίκη και αναμένονται σήμερα.

Αργότερα το βράδυ εισήχθη και ο 57χρονος, ο οποίος είχε ταξιδέψει επίσης σε ευρωπαϊκή χώρα και ειδοποίησε μόνος του τον ΕΟΔΥ, ο οποίος με τη σειρά του τον κατηύθυνε στο Πανεπιστημιακό. Εισήχθη στη μονάδα Λοιμωδών όπου του πήραν δείγμα αίματος για εξέταση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass