Υπόθεση της Δυτ. Θεσσαλίας οι υποδιοικητές της 5ης ΥΠΕ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΛ. ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΤ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2019 22:42
Ο Ηλίας Τσιαούσης Ο Ηλίας Τσιαούσης

Ανακοινώθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας οι δύο νέοι υποδιοικητές της 5ης ΥΠΕ. Πρόκειται για τον Τρικαλινό γιατρό «γενικής ιατρικής» του Κ.Υ. Μουζακίου Ηλία Τσιαούση και τον πρώην δήμαρχο Ιθώμης αλλά και υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας Σταύρο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, που είχε ληφθεί προ δεκαημέρου, αλλά δημοσιεύτηκε μόλις προχθές το βράδυ στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ο κ. Τσιαούσης, ανιψιός του πρώην βουλευτή Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη, θα αντικαταστήσει την κα Παρασκευή Ζαζά αναλαμβάνοντας τα οικονομικά της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ ο κ. Σταύρος Παπαγεωργίου θα αντικαταστήσει τον κ. Δημήτρη Δημητριάδη αναλαμβάνοντας την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο κ. Τσιαούσης, που είναι γενικός γιατρός, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία, θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία. Είναι επίσης γ.γ. της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής. Ενώ ο Σταύρος Παπαγεωργίου είναι πτυχιούχος τουΤμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και θα έχει πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, με διετή θητεία.

Ο κ. Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα δραστήριος πολιτικά, αφού διετέλεσε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ του Ν. Καρδίτσας, δήμαρχος του Δήμου Ιθώμης για τρεις θητείες, αντιδήμαρχος του Δήμου Καρδίτσας και υποψήφιος βουλευτής το 1996, αλλά και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Ο κ. Παπαγεωργίου είναι επίσης γνωστός στη Θεσσαλία για τον αγώνα του για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες καθώς και ο ίδιος είναι άτομο με αναπηρία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι δύο νέοι υποδιοικητές αναμένεται να αναλάβουν τα καθήκοντά τους στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ με μέριμνα του διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη άρχισε η διαρρύθμιση των χώρων, προκειμένου το κτίριο να καταστεί προσβάσιμο για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Δ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass