Πολύτιμα συμπεράσματα στο συνέδριο Νευρολογίας

Ολοκληρώθηκε χθες στη Λάρισα

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2019 15:04

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον ιατρικό κόσμο ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου «Ημέρες Νευρολογίας στη Λάρισα» που οργάνωσε για 9η χρονιά η Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Πρόληψης, Εκπαίδευσης και Έρευνας Νευρολογικών Νοσημάτων, στο ξενοδοχείο «Imperial».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες γύρω από τα νεότερα δεδομένα στη Νευρολογία.

Στο πρώτο μέρος, με προεδρείο τους κ. Κουρεμένο και Αβραμίδη, ο κ. Δαρδιώτης μίλησε για «Διαγνωστικά και θεραπευτικά διλήμματα στο ΝΜΟ», εν συνεχεία ο κ. Ξηρομερήσιος αναφέρθηκε στα νεότερα γύρω από τις «Παραεγκεφαλιδικές αταξίες» ενώ ο κ. Στεφανής μίλησε για τα «Εξωπυραμιδικά».

Στο δεύτερο μέρος, με προεδρείο τον κ. Γκέκα, ο κ. Μαστοροδήμος μίλησε για τη «Διαχείριση παρενεργειών των σύγχρονων θεραπευτικών παρεμβάσεων στην MS» ενώ η κ. Αναγνωστούλη αναφέρθηκε στους «Βιοδείκτες».

Στο τρίτο μέρος, με προεδρείο τον κ. Δαρδιώτη, ο κ. Φουντάς ανέπτυξε ό,τι νεότερο υπάρχει στη «Νευροογκολογία» και εν συνεχεία ακολούθησε διάλεξη (με προεδρείο τον κ. Χατζηγεωργίου) από τον κ. Παπαδημητρίου όσον αφορά στη χρήση καναβιδοειδών στη Νευρολογία.

Οι εργασίες, που ξεκίνησαν το πρωί, ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι με την παρουσίαση των συμπερασμάτων του συνεδρίου από τους καθηγητές Νευρολογίας κ. Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και Γεώργιο Χατζηγεωργίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass