«Βασίλεψε» το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

34 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2019 15:24

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο η «οικογένεια» του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας με μια λιτή εκδήλωση στον χώρο του Κ.Υ. έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2019. Η υπεύθυνη συντονίστρια κ. Γαρυφαλλιά Ρέϊκου – Καφφέ αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και στις οικογένειές τους, τόνισε ότι ακόμη παραμένουν προβλήματα τα οποία αναζητούν λύσεις.

Ευχαρίστησε το προσωπικό για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει για την εξυπηρέτηση του κόσμου της περιοχής και βέβαια τον Δήμο Ελασσόνας και τον Σύλλογο Εργαζομένων του νομού Λάρισας για τη συμπαράσταση και βοήθεια που παρέχουν.

 Από τη μεριά των εργαζομένων των Κέντρων Υγείας του Νομού Λάρισας ο αντιπρόεδρος κ. Ζήσης Δότας μετά τις καθιερωμένες ευχές υπενθύμισε ότι το Κ.Υ. Ελασσόνας αφήνει πίσω του τα 34 χρόνια από τη ίδρυση και λειτουργία του μέσα από το Ε.Σ.Υ.(της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης της χώρας) και μπαίνει αισίως στα 35 χρόνια. Και επισήμανε, χαρακτηριστικά: «Σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, το Κ.Υ. Ελασσόνας αν και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα δηλώνει καθημερινά την παρουσία του έχοντας τους εργαζόμενους που «καταθέτουν» φιλότιμο και μεγάλες προσπάθειες.

Σε άριστη συνεργασία με τη διοίκηση, τη δημοτική αρχή Ελασσόνας και τον Σύλλογο των Εργαζομένων προσπαθούμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του Κ.Υ. και των περιφερειακών ιατρείων. Συνταγματική υποχρέωση της πολιτείας είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες, υπηρεσίες που πρέπει να είναι ποιοτικές, προσβάσιμες, χωρίς καταβολή δαπάνης από τον ίδιο τον πολίτη».

 Το «παρών» έδωσαν και τα μέλη της διοίκησης των εργαζομένων του νομού κ. Αικατερίνη Δήμου και κ. Κωνσταντίνα Γκόγκου.

Τα 2 τυχερά φλουριά της βασιλόπιτας «έπεσαν» στους γιατρούς κ. Απόστολο Κάλλη και κ. Γιώργο Καλογιάννη.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass