ΣΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι σύγχρονες εξελίξεις στην Καρδιολογία

• Για το ιατρικό σφάλμα και το ποινικό δίκαιο θα μιλήσει ο Εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2017 16:33

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εργασίες του 20ού Καρδιολογικού Συνεδρίου Κεντρικής Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Λάρισα Imperial.


Εκπροσωπώντας την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου ο καθηγητής Καρδιολογίας Φίλιππος Τρυποσκιάδης, αναφέρει ότι «το συνέδριο αυτό, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Cleveland Clinic, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου και την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας.
Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου επικεντρώνεται σε θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο καρδιολόγο και όχι μόνο και περιλαμβάνει διαλέξεις εξεχόντων ξένων και Ελλήνων ερευνητών, στρογγυλά τραπέζια και επιστημονικές αντιπαραθέσεις σε αμφισβητούμενα θέματα.
Σκοπός είναι να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ενότητες που ενδιαφέρουν τον Έλληνα γιατρό, να τον φέρουν κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις και να τον βοηθήσουν στην καθημερινή κλινική πράξη. Όπως κάθε χρόνο, η τελευταία μέρα του συνεδρίου περιλαμβάνει ειδικό καρδιαγγειακό σεμινάριο».
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 8:45 μ.μ. Διάλεξη θα πραγματοποιήσει ο Εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος με θέμα «Ιατρικό σφάλμα και ποινικό δίκαιο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass