ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΩΡΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ημερίδα για τις παθήσεις θυρεοειδούς αδένα και παραθυρεοειδών

Δημοσίευση: 02 Απρ 2017 10:40

Η παρουσίαση όλων των νέων ιατρικών δεδομένων στις παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, καθώς και των παραθυρεοειδών, ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσε χθες στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας η πανεπιστημιακή ΩΡΛ και η Ενδοκρινολογική Κλινική του τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Υπεύθυνοι της ημερίδας ήταν ο Καθηγητής – Διευθυντής της ΩΡΛ Πανεπιστημιακής Κλινικής, Ιωάννης Μπιζάκης και η Επίκουρος Καθηγήτρια – Διευθύντρια της Ενδοκρινολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής Αλεξάνδρα Μπαργιώτα.

Την έναρξη της ημερίδας χαιρέτησαν ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας, Παναγιώτης Νάνος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και, ως εκπρόσωπος της Ιατρικής, ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Αθανάσιος Γιαννούκας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιελάμβανε δύο συνεδρίες, κατά τη διάρκεια των οποίων έμπειροι και ειδικοί ομιλητές ανέπτυξαν εισηγήσεις για θέματα όπως η χειρουργική ανατομική θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, τα νεότερα δεδομένα για τη διαχείριση ασθενή με όζο στο θυρεοειδή, ο ρόλος του υπέρηχου στις παθήσεις του θυρεοειδή αδένα και των παραθυρεοειδών αδένων, οι τεχνικές επιπλοκές στη χειρουργική θυρεοειδή αδένα και παραθυρεοειδών, η μετεγχειρητική παρακολούθηση και θεραπεία ασθενή με μυελοειδές καρκίνωμα και η διάγνωση και αντιμετώπιση υπερ – παραθυρεοειδισμού.

Η ενδιαφέρουσα ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση συγκεκριμένων περιστατικών, με τη συμμετοχή και του ακροατηρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass