ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ LYON ORTHO CLINIC DAVID DEJOUR

Εκδήλωση για τις παθήσεις του γόνατος

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2017 15:38

Η προσέγγιση του ασθενούς με επιγονατιδομηριαία αστάθεια, καθώς και η αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, ήταν τα θέματα των διαλέξεων που πραγματοποίησε χθες ο επικεφαλής γιατρός της Lyon Ortho Clinic, David Dejour, στο πλαίσιο ενδιαφέρουσας εσπερίδας με θέμα τις παθήσεις του γόνατος και την αντιμετώπισή τους, που διοργάνωσε στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», στη Βιόπολη της Ιατρικής Σχολής, η Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο γιατρός Dejour είναι μέλος του συμβουλίου της Αρθροσκοπικής Εταιρείας της Γαλλίας (SFA) και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αρθροσκοπικής Xειρουργικής και Αθλητικών κακώσεων (ESSKA). H ESSKA αριθμεί σήμερα τα περισσότερα μέλη από κάθε άλλη υπο-ειδικότητα της Ορθοπαιδικής (περίπου 4.500 μέλη).

Παράλληλα, έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες σχετικά με την πρόληψη, θεραπεία και αντιμετώπιση των κακώσεων της επιγονατιδομηριαίας άρθρωσης, καθώς επίσης και θέματα σχετικά με την αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος.

Στη χθεσινή εκδήλωση παρευρέθηκαν φοιτητές, γιατροί Γενικής Ιατρικής, Ορθοπαιδικής, Φυσικοθεραπευτές, Γυμναστές, αλλά και επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα του γόνατος και των Αθλητικών Κακώσεων.

Τον David Dejour καλωσόρισε ο αναπληρωτής καθηγητής Ορθοπαιδικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Μιχάλης Χαντές, ο οποίος παρουσίασε και τις δραστηριότητες του τμήματος Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass