Χρ. Κέλλας : «Οι καρκινοπαθείς δεν μπορούν να περιμένουν»

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2016 20:40

Στη Bουλή φέρνει το θέμα των “κλειστών απογευματινών ιατρείων Ακτινοθεραπείας και Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ”, ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό.

Την ερώτηση συνυπογράφουν ο Αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων, Νίκος Παναγιωτόπουλος και οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Γεώργιος Βλάχος, Αθανάσιος Μπούρας, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη και Βασίλης Οικονόμου.

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως “στην ολοήμερη  λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου έχουν πάψει να συμμετέχουν τόσο το Ακτινολογικό Εργαστήριο (Αξονικός Τομογράφος κ.λ.π.), όσο και οι Μονάδες Ακτινοθεραπείας και Πυρηνικής Ιατρικής από τον Ιούλιο του 2014”.

Μάλιστα όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, “σε σχετικό έλεγχο του ΣΕΥΥΠ, δεν διαπιστώθηκε καμία παράτυπη ενέργεια στη λειτουργία των Μονάδων αυτών”.

Εν τούτοις, “οι Μονάδες Ακτινοθεραπείας και Πυρηνικής Ιατρικής του ΑΤΤΙΚΟΝ, συνεχίζουν να μην λειτουργούν τις απογευματινές ώρες, με αποτέλεσμα οι καρκινοπαθείς να αναμένουν για την έναρξη της ακτινοθεραπείας τους, στη μακρά λίστα σε εθνικό επίπεδο”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass