ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΓΝΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑ ΧΡΕΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Στη δικαιοσύνη για τον αξονικό τομογράφο

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2016 8:29

Μήνυση εναντίον του προέδρου και του γενικού γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, κ. Κώστα Λαρίση και Χρήστου Νάκου, κατέθεσε ο πρώην εκτελών χρέη διοικητή στο νοσοκομείο, διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας, καθηγητής Ιωάννης Φεζουλίδης.

Οι σχετικές διαδικασίες κινήθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση ανακοίνωσης του σωματείου, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας, αναφορικά με τη μη λειτουργία αξονικού τομογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του σωματείου της 26ης Μαΐου του 2016, έκανε μεταξύ άλλων λόγο για «έλλειμμα χρηστής διοίκησης από τους ηγήτορες του νοσοκομείου τους τελευταίους 9 μήνες», ενώ αφήνει υπόνοιες αναφορικά με το ύψος της τιμής με την οποία αγοράστηκε ο νέος αξονικός τομογράφος στο ΠΓΝΛ.

Στην ίδια ανακοίνωση υπήρξε αναφορά περί «εμπάθειας» εκ μέρους του εκτελούντα χρέη διοικητή προς τους εργαζόμενους και για άσκοπη καθυστέρηση στη λειτουργία του τομογράφου.

Με τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την υποβολή μήνυσης εναντίον των κ. Λαρίση και Νάκου, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης του καθηγητή, ο οποίος ενδιαφέρεται για την αποκατάσταση του ονόματος και του κύρους του.

Επισημαίνεται ότι πλέον βρίσκονται ομαλά σε λειτουργία και οι δύο αξονικοί τομογράφοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass