Απομακρύνθηκε η μοναδική παιδίατρος από το Κ.Υ. Τυρνάβου

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2015 16:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:59

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου  και τμήματος του πρώην Δήμου Ποταμιάς, από την απόφαση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας να ανακαλέσει  από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, στο Πανεπιστημιακό την μοναδική παιδίατρο που υπήρχε  τινάζοντας ουσιαστικά στον αέρα ολόκληρο το πρόγραμμα  προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά και τους προβλεπόμενους εμβολιασμούς. Και αυτό  γιατί πριν εμβολιαστούν τα παιδιά πρέπει πρώτα να εξεταστούν από  παιδίατρο.

Την έντονη αντίδραση του  στην αρνητική αυτή εξέλιξη εξέφρασε μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος  σημείωσε με έμφαση ότι η δημοτική αρχή  αντιτίθεται  έντονα στην απομάκρυνση της παιδιάτρου από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου. Επίσης ζητά  να σταματήσει η υποβάθμισή του, αλλά αντίθετα να στελεχωθεί με το απαραίτητο ιατρικό και άλλο προσωπικό ώστε  να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες πάνω από 30.00 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι ο κ. Σαρχώσης με την γνωστοποίηση ότι απομακρύνεται η παιδίατρος κ. Αντωνούλη επικοινώνησε άμεσα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού  κ. Θανάση Μητσιό από τον οποίο ζήτησε άμεσα να επιστρέψει η συγκεκριμένη γιατρός του Κ.Υ.Τ. Σύμφωνα με τον κ. Σαρχώση, ο κ. Μητσιός υποσχέθηκε ότι άμεσα θα λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass