ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Υ. ΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Βρέθηκε παιδίατρος για τα πρωϊνά και… έχει ο Θεός!

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2015 0:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:33

 

Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη

Δεν έχει τέλος το κακόγουστο «σήριαλ» με τη στελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καρδίτσας, η οποία ως γνωστόν για πρώτη φορά στα χρονικά του Νομού, παρέμεινε κλειστή την μεγαλύτερη περίοδο των εορτών, λόγω έλλειψης γιατρών με αποτέλεσμα αρκετοί Καρδιτσιώτες να αναγκαστούν να αναζητήσουν επείγουσα περίθαλψη για τα άρρωστα παιδιά τους στα Τρίκαλα, ή στη Λάρισα!

Μέχρι και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος επιστρατεύτηκε από τους τοπικούς επιστημονικούς φορείς του κλάδου για να παρέμβει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και να δοθεί γρήγορα λύση στο μείζον πρόβλημα… Όμως φαίνεται ότι οι πολιτικές βλέψεις αυτή την ιδιάζουσα χειμερινή προεκλογική περίοδο στη χώρα μας, είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες για το πολιτικό προσωπικό της, από την λειτουργία, ή όχι, μιας Παιδιατρικής Κλινικής στην Ελληνική περιφέρεια!

Μια ημέρα λοιπόν πριν «κλείσουν» τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και ξεκινήσει επίσημα ο γνωστός - εδώ και δεκαετίες - αγώνας των βαρύγδουπων πολιτικών δεσμεύσεων, «έσκασε» η είδηση ότι μετά από μεγάλη προσπάθεια των ιθυνόντων, βρέθηκε προσωρινή λύση για την κάλυψη του πρωϊνού (μόνο) ωραρίου λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής, με τη μετακίνηση ενός γιατρού από το Κέντρο Υγείας Αγιάς! Για εφημερίες βέβαια ούτε λόγος, καθότι δεν μπορούν να καλυφθούν από τον μετακινούμενο παιδίατρο, λόγω του αυστηρού πλαισίου που έχει τεθεί για τους δημοσίους υπαλλήλους ενόψει των εκλογών! Ευτυχώς που την ερχόμενη εβδομάδα αναλαμβάνει ξανά καθήκοντα στην Κλινική η μοναδική γιατρός της και Διευθύντρια, η οποία είχε πάρει έκτακτη αναρρωτική άδεια, ώστε να επιστρέψει μαζί της και το προηγούμενο καθεστώς των μισών εφημεριών το μήνα και… έχει ο Θεός! Το λέμε αυτό, διότι έχει προκηρυχθεί μια θέση επικουρικού παιδιάτρου (μαζί με μία θέση Νεφρολόγου) για το Νοσοκομείο Καρδίτσας και η ευχή όλων των Καρδιτσιωτών είναι η πρόσκληση αυτή να βρει επιτέλους ανταπόκριση!   

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass