ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 10ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ξεκίνησε η Ψυχιατρική Κλινική «Άγιος Νικήτας»

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2015 10:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:33

 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε χθες τη λειτουργία της η Ψυχιατρική Κλινική «Άγιος Νικήτας». Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη νεόδμητη νοσηλευτική μονάδα δυναμικότητας 150 κλινών και με δυνατότητα άμεσης επέκτασης αυτής στις 180 κλίνες, που βρίσκεται στο 10ο χλμ Λάρισας-Τυρνάβου, στο ύψος της διασταύρωσης των Δένδρων. Αναπτύσσεται σε οικοδομικές εγκαταστάσεις τριών ορόφων συνολικής επιφάνειας 8.000 τ. μ. μέσα σε οικοπεδική έκταση 15 στρεμμάτων.

Η Κλινική περιλαμβάνει, εκτός από τους σύγχρονους θαλάμους νοσηλείας άνετους κοινόχρηστους χώρους (τραπεζαρίες, αίθουσες υποδοχής, εκδηλώσεων, εργοθεραπείας κτλ). Επίσης αμφιθέατρο διαλέξεων για την κατάρτιση και ενημέρωση του προσωπικού και των συγγενών των νοσηλευομένων καθώς και μεγάλους χώρους γυμναστηρίου αλλά και εγκαταστάσεις πισίνας για υδροθεραπεία.

Φιλοσοφία των ιδρυτών της είναι η παροχή άριστης νοσηλείας και περίθαλψης υψηλοτάτων προδιαγραφών στους κατοίκους της Κεντρικής Ελλάδας, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια του ασθενούς. Η κλινική διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα διοίκησης και ελέγχου νοσηλευτών και νοσηλευομένων.

 Η Κλινική «Άγιος Νικήτας» απευθύνεται σε κάθε είδους περιστατικό γηριατρικής φύσεως, άνοιας, αλτσχάιμερ, εθισμού, κατάθλιψης, ψυχανάλυσης, ψυχοθεραπείας και γενικά στην περίθαλψη κάθε θέματος ψυχικής υγείας.

Για τη δημιουργία της Μονάδας δαπανήθηκε το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Σε πλήρη λειτουργία η Κλινική θα απασχολήσει 70 άτομα, συμβάλλοντας έτσι και στην αύξηση της απασχόλησης στην περιοχή. Τηλ. Επικοινωνίας 2410-831.700.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass