ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. Δ. ΜΠΡΑΤΗ

Ανησυχία στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Καρδίτσας για τα νέα μέτρα

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2016 22:08

 

 

Το Δ.Σ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων του Δημοσίου Τομέα για το πρόγραμμα δράσης της και ενόψει της ψήφισης του νέου Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου από την Κυβέρνηση, επισκέφθηκε το Σύλλογο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Το κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με την συμμετοχή του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Μπράτη, έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαρίνα Τέτσιου και το μέλος του Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ κ. Παναγιώτη Μαργιολά όσο και από πλήθος εργαζομένων του νοσοκομείου.

Κατά την συνάντηση οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα δεινά που επιφέρει η επικείμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αλλά και τη δυσπιστία τους απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές οι οποίες κατά γενική ομολογία επιτυγχάνουν την πλήρη αποδόμηση του δημόσιου νοσοκομείου αλλά και του κοινωνικού ιστού γενικότερα.

Ο Πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας κ. Βάιος Μπάτρας ενημέρωσε τους εργαζόμενους για το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων που προβλέπονται το επόμενο διάστημα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη αλλά και το χρέος όλων για συσπείρωση και αγωνιστική διάθεση απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές που μακροπρόθεσμα αλλά και βραχυπρόθεσμα προκαλούν ασφυξία τόσο στους εργαζόμενους όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

Από την πλευρά του ο κ. Μπράτης ανέπτυξε τις πτυχές του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και απάντησε σε απορίες των εργαζομένων σχετικά μ' αυτό.

Η κ. Τέτσιου δεσμεύθηκε ότι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου θα δώσουν δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στις 30 Ιανουαρίου αλλά και στην απεργιακή κινητοποίηση που θα λάβει χώρα στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας στις 4 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass