ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αυλαία στην 5η Εαρινή Γιορτή της Φύσης

Δημοσίευση: 12 Απρ 2016 8:51

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου, η 5η Εαρινή Γιορτή της Φύσης που οργάνωσε η ΟικόΣφαιρα σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα, τον Δήμο Καρδίτσας, το Τμήμα Europe Direct της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. και άλλους τοπικούς φορείς. 

Ήταν ένα διήμερο (Σάββατο και Κυριακή) με πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που έδωσαν «ζωή» στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς όπου και έλαβαν χώρα.
Η επιλογή του χώρου, εξάλλου, δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς η φετινή Γιορτή ήταν αφιερωμένη στη Δημοτική Αγορά, σε μια προσπάθεια των διοργανωτών να αναδειχθεί η αξία του σημαντικού αυτού μνημείου και να δρομολογηθούν συγκεκριμένες ενέργειες για την προστασία και την αξιοποίησή του.
Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον πλήθους κόσμου προσέλκυσε και η Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Χειροτεχνίας και Οικολογικών Δραστηριοτήτων. Συμμετείχαν 13 συνολικά εκθέτες από όλη τη χώρα δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει καλύτερα την αξία των βιολογικών προϊόντων έναντι των συμβατικών.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Εξάλλου στο πλαίσιο της 5ης Εαρινής Γιορτής της Φύσης
έγινε ένα ουσιαστικό βήμα ώστε να ανοίξει ο διάλογος για το παρόν και το μέλλον της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας και να δρομολογηθούν συγκεκριμένες παρεμβάσεις και δράσεις για την προστασία και την περαιτέρω αξιοποίησή της αποτέλεσε η σχετική ημερίδα που διοργάνωσε, το πρωί της Κυριακής η ΟικόΣφαιρα.
Η ημερίδα, που έγινε στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, είχε ως τίτλο «Δημοτική Αγορά: από το χθες στο αύριο» και περιλάμβανε μια σειρά από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, αλλά και τοποθετήσεις.
Οι εργασίες ξεκίνησαν με τον χαιρετισμό της αντιδημάρχου Καρδίτσας κ. Ελένης Αντωνίου, ως εκπρόσωπος του Δήμου Καρδίτσας.
Ακολούθως, το λόγο έλαβε η πρόεδρος της ΟικόΣφαιρας κ. Κρύστα Λάππα ευχαριστώντας όλους τους συνδιοργανωτές, όπως και τους ομιλητές της ημερίδας, και δηλώνοντας πως η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει σχετικά με τη Δημοτική Αγορά θα έχει και συνέχεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass