ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗ «ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ»

«Πλημμύρισε» παράδοση στην Αγιά

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2009 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:16
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») - Του Γιάννη Γουργιώτη
Μια εξαιρετική εκδήλωση με παραδοσιακά ακούσματα τραγουδισμένα από την Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Αγιάς είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα «Αλέξανδρος Αλεξούλης» του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά.
Οι σπουδαστές της Σχολής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό «πλημμυρίζοντας» το χώρο με μελωδίες αγαπητές σε όλους και ταξιδεύοντας μουσικά το πολυπληθές κοινό σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Μαζί τους, εξαίσιοι όλοι, στο βιολί ο Λευτέρης Γάλλος, στο λαούτο ο Κώστας Παπαδημητρίου, στο κλαρίνο ο Βασίλης Μπαλογιάννης και στο τουμπερλέκι ο Άγγελος Σιανίδης, συγκίνησαν τον κόσμο και απέσπασαν το παρατεταμένο ζεστό του χειροκρότημα.
Περιχαρής η διευθύντρια της Σχολής κ. Γιούλη Μπαράκου, της οποίας η πολυετής πλέον σκληρή και δίχως τυμπανοκρουσίες μεθοδική δουλειά αποδίδει στην τοπική κοινωνία πλούσιους καρπούς, στο σύντομο χαιρετισμό της εξήρε την προθυμία των παιδιών και το μεράκι της δασκάλας τους κ. Δήμητρας Μπουρντένα, ευχαρίστησε τους γονείς, το Γραφείο της «Ε» στην Αγιά, τον τεχνικό ήχου και φωτισμού του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Ρούλη Γρίβα, τη γραμματέα της Σχολής κ. Έλενα Κούκα, τον πρόεδρο κ. Απόστολο Καφετσιούλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής για την αμέριστη βοήθεια όλων και, τέλος, υπενθύμισε τη δημιουργία δύο καινούργιων τμημάτων αυτά του κλασικού βιολιού και των κρουστών.
Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής ο κ. Καφετσιούλης στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε τη σημασία του παραδοσιακού τραγουδιού για τη χώρα μας, προανήγγειλε και άλλες ακόμη παρόμοιες εκδηλώσεις, συνεχάρη τους σπουδαστές και τη δασκάλα τους και ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν το έργο της Σχολής.
Το «παρών» στη «Χρυσαλλίδα» έδωσαν ο δήμαρχος κ. Βασίλειος Κουτσαντάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Ζέικος και Αθανάσιος Δημούλης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου και πρώην δήμαρχος κ. Χριστίνα Χριστούλα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλειος Μακροβασίλης, πρόεδροι συλλόγων και άλλοι. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass