ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ «ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ»

Ο Γιώργος Τετζεράκης ερμηνεύει «Πιο κοντά σου»

Δημοσίευση: 03 Νοε 2011 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:32
Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, ο Γιώργος Τετζεράκης παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Πιο κοντά σου», που κυκλοφορεί από τη «Lyra».
Έρχεται λοιπόν στη Λάρισα σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου να ανταμώσει τους φίλους του σε μια μουσική βραδιά στο «Σταθμό Λαρίσης» που θα ξεκινήσει στις 10:30 μ.μ.
Ο Γιώργος Τετζεράκης ξεχώρισε πολύ νωρίς από τις ζωντανές του εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές ήδη από το 1998, πολύ πριν μπει στη δικογραφία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη φωνή του και τη σκηνική του παρουσία. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2003 και για έξι σεζόν εμφανίστηκε στο «Σταυρό του Νότου» με πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες του τις εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Σοφία Βόσσου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Μιχάλης Εμιρλής, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαμπάνης κ.ά.
Το νέο του Άλμπουμ «Πιο κοντά σου», κινείται σε ροκ διάθεση και τα περισσότερα τραγούδια του υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου. Τρία τραγούδια έγραψε ο ίδιος ο Γιώργος Τετζεράκης και ένα ακόμη μαζί με τον Μιχάλη Εμιρλή το οποίο και ερμηνεύουν μαζί. Υπάρχει ακόμη ένα ντουέτο, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στην υπέροχη μπαλάντα «Μελίνα».
Στο ίδιο άλμπουμ υπάρχει και το τραγούδι «Τι παραπάνω» με το οποίο ο Γιώργος Τετζεράκης εκπροσώπησε την Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Eurovoice και κατέκτησε την τέταρτη θέση ανάμεσα σε τριάντα χώρες.
«Σταθμός Λαρίσης» Φαρσάλων 22, τηλ. 2410- 626.253.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass