ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Τιμήθηκε το έργο του συνθέτη Γ. Μουζάκη

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2012 22:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:29
Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι, κατέκλυσαν την αίθουσα του Θεάτρου «Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη», προκειμένου να απολαύσουν ένα σπάνιο αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη και μουσουργό Γ. Μουζάκη και να δουν ξανά την γνωστή Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας, με μαέστρο τον κ. Δ. Τσιαβέ και τους υπέροχους ερμηνευτές Γιώργο Αποστολόπουλο και Ευλ. Ντούλα.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τίτλο «Μέρες Μουσικής», που διοργανώνονται από τον Δήμο Ελασσόνας και το Δίκτυο «Περραιβία» και με αυτό τον τρόπο θα ταξιδέψουν παντού την Ελασσόνα και την Ιστορία της μέσα από τη μουσική, γιορτάζοντας τα 100 Χρόνια Ελευθερίας της. Ο πρόεδρος του Δικτύου «Περραιβία» κ. Κωνσταντίνος Σκριάπας, στην εισαγωγική του ομιλία τόνισε ότι «οι σπουδαίες αυτές πολιτιστικές παρεμβάσεις, οι οποίες ενεργοποιούν δεκάδες ανθρώπους της τέχνης, θα συνεχιστούν, με σκοπό, παρά τις συνθήκες απόλυτης κρίσης, κοινωνικής και οικονομικής, ο Πολιτισμός και οι Τέχνες να έχουν τον ρόλο που τους ανήκει». Στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκ μέρους του Δήμου ο αντιδήμαρχος κ. Τηλέμαχος Γκαμπέτας, ο δημοτικός σύμβουλος αλλά και νομικός σύμβουλος του Δικτύου κ. Νικ Γάτσας, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων, αλλά και εκατοντάδες φίλοι της ποιοτικής μουσικής και του Γ. Μουζάκη, που απόλαυσαν μια από τις καλύτερες συναυλίες που φιλοξένησε η πόλη της Ελασσόνας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass