ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ «ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ»

Μία πατριωτική... επιθεώρηση με επικεφαλής την Άννα Βαγενά

* Παραστάσεις θα δοθούν και Τετάρτη, Πέμπτη

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2012 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:23
 Της Σοφίας Ορφανιώτη
Μία άκρως πολιτική επιθεώρηση, που θα καυτηριάζει τα τεκταινόμενα της οικονομικής κρίσης και όλα εκείνα που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες, με δόσεις χιούμορ, αισιοδοξίας αλλά και με λίγο δάκρυ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν απόψε στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στην πρεμιέρα της παράστασης «Όσα παίρνει ο άνεργος» με επικεφαλής την Άννα Βαγενά και με τη συμμετοχή νέων και ταλαντούχων ηθοποιών.
Χθες στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου η Λαρισαία ηθοποιός πλαισιωμένη από τον θίασό της, μίλησε για μία παράσταση που ξεκινά από τη γενέτειρά της, τη Λάρισα επιστρέφοντας ουσιαστικά μετά από 20 χρόνια σε ένα είδος που υπηρέτησε με επιτυχία από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, την επιθεώρηση.
«Θα είναι μία πατριωτική... επιθεώρηση σημείωσε και θα σχολιάζει ζητήματα που έχουν εθνική διάσταση, όλα εκείνα δηλαδή που έφεραν τη χώρα μας και τους πολίτες της σε οριακό σημείο», ενώ εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν να ασχοληθεί και πάλι με το συγκεκριμένο είδος, σημείωσε ότι «Θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο το να παίζει κάποιος ηθοποιός επιθεώρηση, πρέπει να είναι άριστος σε αυτό που κάνει, ενώ κάνοντας μια επιστροφή στο παρελθόν, θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της στο Θεσσαλικό Θέατρο το 1976 με την παράσταση «Της Λαρίσης το ποτάμι».
Όσο για την τωρινή επιθεώρηση θεωρεί ότι είναι το μοναδικό είδος θεάτρου στο οποίο έχει τη δυνατότητα να πει κάποιος ηθοποιός πράγματα που δεν θα μπορούσε με οποιοδήποτε άλλο.
Για τις ανάγκες της παράστασης επιστρατεύεται μετά από πολλά χρόνια και η αξέχαστη σε όλους Βαγγελίτσα από τη Ραχούλα... που τόσο αγάπησαν οι παλαιότεροι και θα γνωρίσουν οι νεότεροι.
Στην παράσταση παίζουν ακόμη οι ηθοποιοί: Σοφία Αλεξανιάν, Ηλιάνα Αραβή, Γιώργος Γιαννακάκος, Κατερίνα Θεοχάρη, Σταύρος Καλλιγάς, Νίκος Μπουρνιάς, Βασίλης Μυλωνάς. Τα κείμενα είναι των Λάκη Μπέλλου, Γιώργου Γαλίτη, ενώ ένα έγραψε και ο Βασίλης Κατσικονούρης. Η μουσική είναι του Λουκιανού Κηλαϊδόνη.
Παραστάσεις θα δοθούν επίσης και αύριο Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ αντίστοιχα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο φουαγιέ του Ωδείου από το πρωί 9-13 και το απόγευμα από 15.00 - 22.00.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι 17 ευρώ, μειωμένο 12 ευρώ (για φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχους άνω των 65 ετών, κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ, πολύτεκνους). Η απογευματινή παράσταση έχει εισιτήριο 15 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Ειδική τιμή για συλλόγους 10 ευρώ. Τα εισιτήρια στη προπώληση κοστίζουν 12 ευρώ. Την απογευματινή παράστασης της Πέμπτης μπορούν να την παρακολουθήσουν γυναικοπαρέες με εισιτήριο 10 ευρώ.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-259.936.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass